- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Hirdetés
Aktív témák
-
flash-
veterán
"Légyszi a listát, mert Én nem tudom."
pár óra alatt rengetegen kértétek tőlem azoknak a programoknak a listáját amik az Android akksimerülését okozzák.
-Google maps(folyamatosan fut és szívja az akksit)
-Email,és a többi közösségi program - pl Facebook,ami akkor is fut ha kivagyunk jelentkezve belőle.
-Gmail alkalmazás(érdemes webmailt használni inkább)
-A gyári internet böngészőt(mert mindig fut)
-Továbbá a Voice Search és a Google searchöt(Ezek is folyamatosan futnak)rendszerappok közül merít a com.sec.apps una,a samsung apps,a samsung fiók,a szoftver frissítése és a wssynclmnps
Javaslom a fentieket először jegelni és pár napig tesztelni biztos ami biztos de utána aminek a jelegése nem okozott gondot azt TÖRÖLNI kell!
Mert sokan eljutnak odáig hogy lejegelik azokat az alkalmazásokat amiket nem használnak,többek közt azokat amiket fent írtam,ezzal csak az baj hogy ugyanúgy képesek kommunikálni ha felcsatlakozunk a netre hiába le van jegelve.
Tudom mert a 3g watchdog lebuktatta őket.De minél több program van fent annál jobban merül a telefon.
Panaszkodunk hogy képes fél nap alatt lemerülni,nos kolegám vett egy ugyanolyat mint ami nekem van(SGA)semmi programot nem töltött rá,csak netezett,mégis bírta 3 napig.
Például nincsen semmiféle időjárás,óra és 3d widget kint a főképernyőmön.
Aktív témák
Hirdetés
- Végleges az új Pebble órák formája és tudása
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Átlépte a 80 milliós álomhatárt a PlayStation 5
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- iPhone topik
- Háztartási gépek
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- További aktív témák...
- HP 250 G10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest