- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
w.miki
veterán
Telefon(kagyló) felvevő program kellene, bevált
LG K10 nincs rajta középső gomb, mint a samsungokon, és koszos kéznél néha nem érzékeli az elhúzást.
Kéne valami app, ami vagy egy gombbal felveszi, vagy érzékeli ha a füledhez emelted, és indítja a vonalat.
Van sok a Playe-en, EasyAnswer-t próbáltuk, az nem működött.
Van bevált alkalmazás erre?
Automatikus felvétel nem jó, mert van, akinek a hívását nem akarja felvenni az ember. Fényérzékelésre felvevő sem, tokban van a telefon, ne vegye fel amint napvilágot lát.
Csak ha a füledhez emeled, Android 6 (vagy 7)re.
Használ valaki ilyet? -
Taci
addikt
válasz
snooze #115395 üzenetére
Igen, ez már korábban is tervben volt. A következő verzióban ez is benne lesz.
A régi Nokia 5310-esemen imádtam, hogy beállítottam, hogy mostantól néma mód, és 2 és fél óra múlva (vagy megadott időpontban) váltson vissza normál módra, ez pl. mozinál nagyon hasznos volt.
(Ezt Androidnál is meg lehet tenni, de pl. S7-nél csak úgy, ha ismétlődésként állítom be, pl. hogy minden nap vagy a hét adott napjain ismétlődjön, de az meg nem jó megoldás úgy.)Szóval ez is benne lesz, örülök, hogy nem csak nálam merült fel az igény rá.
-
S e t h
nagyúr
Gboardon nincs olyan lehetőség, hogy az alkalmazás által nem ismert szavakat a szövegmezőbe gépelést követően a szótárba mentsem?
Swypeban ez jól meg volt oldva, itt még kicsit logikátlannak tűnik, hogy be kell mennem az alkalmazásba és ott egyesével felvinnem a szótárba a szavakat amelyek éppen eszembe jutnak. -
Somatom
veterán
Nincs szükségem ilyen némító funkcióra, de az alapot nagyon hasznosnak tartom. Csak egy kicsit más irányban kéne fejleszteni, és akkor a felhasználó dönthetné el, hogy milyen gombnyomásra, milyen műveletet szeretne végrehajtatni. A lényeg az lenne, hogy a user aktiválhatná, hogy az alkalmazás az X inputokra (gomb megnyomás, többszörös gombnyomás, nyomvatartás) nyilvános broadcastokat küldjön. A használati utasításban megírnád a konkrét üzeneteket, és ennyi. Ezzel közvetlenül lehetne indítani automatizálóban megadott műveleteket. Itt egy példa: Motion Detector pro. Pl. én 2X power -hez inkább a zsebláblámpa ki/be kapcsolást társítanám, nem a néma módot.
Egy javaslat:
Sztem a boot -tal induló szolgáltatás legyen opcionális. -
Taci
addikt
Sziasztok!
Elkészítettem első Androidos alkalmazásomat: Silent Switch.
Igazából azért csináltam, mert iPhone-ról jöttem, és hiányzott végig a némító kapcsoló, nagyon sokat használtam rajta, így gondoltam, írok egy szoftveres változatot magamnak az S7-esemre. (Tudom, van jó pár ilyen alkalmazás, de ezt én csináltam.
)
Szívesen veszek (pozitív és negatív) visszajelzéseket, amint időm engedi, javítom az esetleges hibákat (már ha van mit egyáltalán
)
Ingyenes, nem fizetős, nincs benne reklám sem, és nincs más fizetős alkalmazásom sem, így remélem, nem minősül kéretlen "reklámnak", nem haszonszerzés céljából írok ide - viszont úgy gondoltam, ebbe a topikba illik.
Ha valamilyen szabállyal mégis ütközne, kérlek, töröljétek. Köszönöm! -
kano
nagyúr
Sziasztok!
Play hibával küzdök. Wifi-n keresztül semmit sem tudok telepíteni a Playből (más minden megy). 495-ös hibával száll el a telepítés. Mindent kipróbáltam már akkor különböző oldalak írnak (cache törlés, új play, acc eltávolítása). Semmi...
Volna valakinek ötlete, hogy mit lehet ezzel kezdeni?
(Oneplus One, 7.1.2 és Bank Gapps 7.24-i.)
Köszönöm! -
-
llaszlo
veterán
Feltettem egy táblázatot a telefonomra. Viszont sem a google sheets-szel, sem az MS excel-lel nem tudom offline szerkeszteni.
A fájl eredetileg is offline lett létrehozva a gépemen.
Mi a megoldás erre? Azon kívül, hogy aktív legyen a net. xlsx a fájl egyébként. -
togvau
senior tag
Létezik olyan androidos DLNA lejátszó, ami nem hagyja abba a lejátszást/ felejt el léptetni ha lejár a szám, ha a cucc már egy ideje sleepben van? Ha igen, melyik ez?
-
Bozek
nagyúr
válasz
zeon.hu #115383 üzenetére
Esetleg nézd meg az Nougat / Oreo Quick Settings-et vagy a Tiles-t. Ha adsz neki ADB-vel jogot, akkor root nélkül van Immersive Mode (illetve a másodiknál Kiterjesztett képernyő), amit ki tudsz rakni a QS panelre és onnan tudod indítani. A Tiles-sel próbáltam (múltkor ingyen be lehetett szerezni), működik rendesen.
Szerk: Kipróbáltam az elsőt is, az is működik sima ADB-s jogokkal.
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Megtudnátok magyarázni, hogy miért nem tud a Google kereső egy 4G-s hálózaton kapcsolódni?
A YouTube-on kívül még, minden más működik rendesen, de a Google azt írja ki, hogy Offline vagyok, pedig roaming 4G és 3 csíkocska is megvan. -
Bozek
nagyúr
válasz
zeon.hu #115369 üzenetére
Én ezt használtam anno: GMD Full Screen Immersive Mode. Az ingyenesben hagy az alján egy piros csíkot, ami jelzi, hogy onnan lehet előhozni, a fizetősben (1280 Ft) ez a rész is testreszabható.
-
Land
veterán
Van egy játék mellyel szépen haladok, viszont holnap eladom a telefonomat. Van rá mód root nélkül lementeni?
Jewel Legend -
SharpSA
veterán
válasz
Viktor0610 #115377 üzenetére
Ja az nálam be van kapcsolva. Meg szinte majdnem minden. A rezgés és a hang meg az elsők között van kikapcsolva.
-
Ronam
addikt
válasz
Viktor0610 #115377 üzenetére
Szuper, így megjelenik rendesen, köszi! Én eddig nem használtam ezt a funkciót, úgy tudtam hogy ez magyar nyelven nem működik, viszont a jövőben biztos fogom használni. Amúgy a szövegjavításnál szinte mindent ki szoktam kapcsolni, szóval ez volt a probléma.
-
-
válasz
Ronam #115370 üzenetére
Ahhoz kell a Google app.
Ezután katt a ?123 gombra, majd az 1234 gombra, majd megjelenik a G-ikon, katt, aztán válaszd ki a mikrofon ikont.Szerencsés esetben a G-ikon folyamatosan látszik a bill felett, akkor csak onnan kell kezdd.
Még szerencsésebb esetben a beviteli mező jobb oldalán ott a mikrofon gomb. -
Ronam
addikt
válasz
Viktor0610 #115354 üzenetére
Gboardot hasznalok, de nalam nincs mikrofon gomb sehol. Megneztem a beallitasokat, elvileg minden be van kapcsolva. Mi lehet a problema?
-
zeon.hu
nagyúr
Navi sáv eltüntetésére van alkalmazás root nélkül?
Sajnos a G Tab-ból kimaradt ez az opció, ami G Flexen beállítható alkalmazásonként és pl Tv Go-ban kint marad álló és fekvő nézetben is. -
Somatom
veterán
válasz
terra052 #115364 üzenetére
Sztem OS szintű lehetőség nincs rá (Kodiban is szürke az output csatorna kapcsolója). Régebbi rendszereken a képkimenet kapcsolását "echo" shellparancsokkal végeztettem, amik 0 -ra, vagy 1 -re állították a
/sys/devices/virtual/switch/hdmi/hdmi0/enable
értékét. A kikapcsolónak csináltam egy indító parancsikont, a bekapcsolóhoz pedig billentyűkombinációt rendeltem..
De, most Android 6.0 -ás RemixOS alatt egyáltalán nem találtam a /virtual alatt switch könyvtárat.
Egy dmesg kimenetből talán kideríthető, hogy miként váltogatja az audio kimeneteket, és az alapján megkeresni a kapcsolóját. Szvsz. mindenképpen mókolós a dolog. -
terra052
őstag
Tud valaki segíteni ebben: android tv box audio kimenetét szeretném egy parancsikonnal/widgetttel kapcsolni. USB hangkártya és a hdmi között kellene váltania, 6.0 Androidon, egy Beelink mxIII-II boxon.
-
Probert75
addikt
Diktáláskor mit kell mondani, ha írásjeleket akarok a diktált szövegben? AnySoftKeyboardot használok.
-
-
hati
addikt
válasz
Amikor utoljára próbáltam, akkor nem tudtam, az írásjeleket kitenni, új sort kérni, stb. Működik ez magyar nyelven is?
-
S e t h
nagyúr
Előző telefonon szinkronizáltam az összes gboardba elmentett szót, most új telefonnál már egy sincs, hurrá.
Szinkron ment, hát ennyi. -
nokia123
aktív tag
válasz
Oké,köszönöm.
-
-
nokia123
aktív tag
válasz
Viktor0610 #115352 üzenetére
Kérdezem. De ezek olyanok (Google appal és a Gboard?) hogy gyakorlatilag bárhol vihetünk be szöveget diktálással, legyen szó akár egy iMessage-ről vagy messenger netán jegyzetről.
-
-
nokia123
aktív tag
Sziasztok! Androidra létezik olyan billentyűzet ami iOS 8 óta érhető el az iPhone-okon. Erre gondolok [link]
-
SharpSA
veterán
válasz
< CyberBob > #115345 üzenetére
Nem lehet megnézni, ahogy az összes app mentését sem. Újratelepítés és bejelentkezés után ha volt mentés, felajánlja a visszaállítást.
-
SharpSA
veterán
válasz
< CyberBob > #115343 üzenetére
Nem, a Google tárhelyre lehet készíteni biztonsági mentést a beállításokban a fiók menüben.
-
< CyberBob >
őstag
Sziasztok!
Ki lehet menteni a Viber beszélgetéseket telefonra közvetlenül akár egy csv fájlba? -
Somatom
veterán
válasz
Jakuu #115340 üzenetére
Ha kitartó vagy, akkor minden lehetséges.
-
tknof1871
őstag
Üdv! A Memrise részben ingyenes. A Difficult words feladata fizetős. Hogy néz ki? Nem találok róla videót.
-
Jakuu
őstag
Az Utter! - hez hasonlo voice command asszisztens programhoz hasonlo appot ismer valaki, amely hasonlo tudassal rendelkezik es tud magyarul? Mivel az a problemam vele hogy rengetegszer nem ismeri fel amit mondok neki angolul, mint pl a close szot.
-
Syl
nagyúr
Köszi-köszi!
Régen mintha sok lett volna rá a panasz.
-
-
Syl
nagyúr
A Viber mennyire problémás app? Elsősorban akkuhasználat, cpu terhelés érdekel.
-
Pano
addikt
Sziasztok!
Segítségeteket kérném, mert van amit nem értek
Szeretném használni a Google Play Music szolgáltatást, ami app indításakor azt írja, hogy az első három hónap ingyenes, utána 1490 Ft.
A próbaidőszakot csak úgy lehet aktiválni, ha egy érvényes bankkártyát megadunk. Gondolom a próbaidőszak után elkezdi vonni a havidíjat.
Azt olvastam/hallottam viszont, hogy ingyenesen is lehet használni csak ugyanúgy reklámokat kell elviselni, mint pl.: Spotify esetében. Ha ezt az induló ajánlatot kilövöm az elején, viszont akkor csak a telefonon lévő zenéket jeleníti meg, böngészni nem tudok a kínálatban.
Miként működik ez? -
kory24
őstag
Sziasztok.
Olyan program van, amelyikkel testreszabható melyik alkalmazás mekkora hangerővel jelezzen?
Pl email, sms, hívás rendszer által beállított, míg viber, messenger halkabban.
7es droid, nincs root
-
Jamboo529
senior tag
Sziasztok! Van egy app ami az orszagodban nem elérhető felkiáltással jelenik csak meg. Próbáltam vpn-t google play fiók cím átirást, de valahogy nem jön össze. Nincs rootolva xiaomi note 4. Az apkmirror megbízhatónak számít? Nem a telot féltem hanem a kocsit.
-
Somatom
veterán
válasz
szildavid90 #115321 üzenetére
Síma ügy. Feltéve, hogy Te is kamionos vagy.
-
válasz
szildavid90 #115321 üzenetére
Kollégáim a naptárban vezetik a munkával kapcsolatos dolgokat.
-
szildavid90
aktív tag
Olyan appot keresek ahol a munkahelyemmel kapcsolatos dolgokat tudnam naplozni. Be tudnam vinni mikor, meddig dolgoztam, szabadsag stb. Nezegettem: work manager, timer neven az aruhazban, de nem igazan nyertek el a tetszeseim. Esetleg, ha valaki tud valamit megkoszonnem.
-
csp01
tag
Köszönöm!
-
-
csp01
tag
Nem tetszik a Snapseed legújabb verziója. Az apkmirror nevű oldalt találtam, mint lehetséges forrást visszatérni korábbi verzióhoz. Megbízható oldal?
-
Somatom
veterán
válasz
Badb0y #115311 üzenetére
Akkor fölösleges próbálkoznod. Külföldi IP -vel nem fog működni a MyTV. Lehet, hogy azért nem hozza neked a Play, mert régiókorlátos az app. Nézd meg, hogy tudod-e telepíteni a Kodit, vagy az SPMC -t! Ha nem, akkor legfeljebb Magyar IP -t adó VPN mögül működne a MyTV. Ha igen, akkor priviben megírom, hogy mi a teendőd. Elméletileg februártól változnia kell a szitunak, mert az EU addig adott határidőt az online streamek EU -n belüli régiókorlátainak megszüntetésére.
-
Archttila
veterán
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek a Chrome hová menti el az offline tartalmakat?
Köszi
-
Bozek
nagyúr
válasz
#72797440 #115282 üzenetére
Már miért ne lehetne megadni? Bármelyik mappát ki tudod választani a jobb alul lévő + gombbal. Ha a gyökérkönyvtár kell, akkor fent a három pöttynél kiválasztod, hogy Elérési út változtatása, kiválasztod, hogy External vagy Internal, majd rányomsz a + gombra a jobb alsó sarokban. Ennyire egyszerű.
Most leteszteltem, simán szinkronizálom a gépre a teljes SD kártyát. Persze nem várom meg a végét, mert az elég sok adat lenne.
-
Somatom
veterán
válasz
sziku69 #115299 üzenetére
Telepíteném az Apex launchert, meg egy widget szerkesztőt (pl. KGWT -t). Készítenék egy óra widgetet, aminek az érintési művelete a navi indítása. Apex -ben beállítanám a fekvő nézetet és "kipucolnám" a kijelzőt. Középre elhelyezném a widgetet. Ha kilépek a naviból, akkor a home -ra kerülök, vagyis az óra jelenik meg. Arra bökve pedig indul a navi.
-
válasz
Viktor0610 #115302 üzenetére
BOX még talán.
-
-
-igu-
veterán
válasz
sziku69 #115299 üzenetére
Én a Night Clock-ot használom, igaz nem autóban. Ahogy látom, magyar cucc, és van fizetős verziója is (nem drága).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NBA és kosárlabda topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- 3D nyomtatás
- Honda topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest