Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beg
veterán
válasz Nikaré #114313 üzenetére
Gyári alaklamazás fagyasztáshoz kell root. Nem gyárit meg tudsz fagyasztani a beállításokban is. Ha pedig ki is akarod olvasztani automatikusan használat előtt akkor greenify.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
nagyúr
válasz Nikaré #114758 üzenetére
Köszi, tudom, hogy nem nézel kezdőnek, bár ebben akár az is lehetnék, mert még soha nem csináltam, de a teló tulaja már egyszer csinált és most is Ő fogja csinálni. Különben jó, hogy mondta ezeket, mert annyira alap, hogy elfelejtettem volna mondani neki. Custom romokat már raktam fel a Defymre, de az már rég volt.
A névjegyzék alatt azt érted, ami a google fiókban van?
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
gulyasa
őstag
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
-
Nikaré
őstag
válasz Nikaré #127498 üzenetére
Megoldódott!
Aki ráfutna esetleg erre a problémára írom nálam mi oldotta meg.
Kikapcs, akku ki 10 percre, de előtte még a bekapcsoló gombot nyomva tartottam egy kicsit.
Arra azért kíváncsi leszek a, ha netán ilyen gond lesz később, akkor a nem kivehető akkusnál mi lesz a megoldás mert a re startot meg a többit próbáltam mégsem lett jó. -
Somatom
veterán
válasz Nikaré #127654 üzenetére
Elixír2 -vel sztem egyszerű. Előtte a system addon -ját is telepíteni kell és követni az utasításait, hogy rendszeralkalmazássá tudja konvertálni magát.
Azután elindítod -> Alkalmazások -> kiválasztod, hogy a rendszeralkalmazásokat mutassa -> ráböksz a kiválasztott alkalmazásra és a listában ott lesz a tiltás és az eltávolítás.[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
válasz Nikaré #127670 üzenetére
Magyar alkalmazás Barta Tamástól, az E-Robot fejlesztőjétől. Profi munka. De, mint írtam, erre a célra én is a Titanium pro -t tartom alkalmasabbnak. Csak az némi tanulást, megszokást igényel. Cserébe egy nagyon sokoldalú, hasznos tool. A Google helyében én már régen rárepültem volna, és beépítettem volna a rendszerbe.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
MODERÁTOR
-
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz Nikaré #128139 üzenetére
Nem nyert. Már néztem régen ezt, de nem. Viszont közben rájöttem. Ha telefon appal jelentjük meg a névjegyzéket, akkor nem jelennek meg olyan beállítások, mintha a névjegyzék appot nyitjuk meg.
Ott van már lehetőség mit is szeretnénk megjeleníteni.
Tehát névjegy - három pötty - nézet személyre szabása - és személyre szabás.Nem lehet nékem nagyobb tolvajom, mint aki az én időmet eltolvajolja!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Hibátlan állapotú Apple TV 4K 32GB 4K/HDR média lejátszó eladó!
- Denon DL-103 MC hangszedő
- Samsung EP-P2400 vezeték nélküli wireless töltőpad töltőfej nélkül új BONTATLAN
- Lian Li O11Dynamic XL (ROG Certified) Midi-Tower - fekete (O11DXL-X) + Vertikális GPU keret
- 1 TB SATA HDD WD Se Western Digital 3.5"
- (kb.új) Waizowl OGM Cloud red gamer egér (PAW3395, Nordic chip, 55g, 4k ready)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest