- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdady
nagyúr
Hali
Van olyan app amivel távolról be lehet kapcsolni pl a mikrofont kamerát? Kvázi lehallgató app? Vagy háttérben vesz fel folyamatosan? Hogy néz ki ha ilyet kene keresnem a telón? -
bigdady
nagyúr
Végre bekerültek a Google térképbe a Waze funkciói itthon is
-
bigdady
nagyúr
válasz
#20749568 #139237 üzenetére
Sikerült átírni és kérte hogy új fizetési módot állítsák be új címmel ha régiót akarok allítani. El is fogadta a bankkártyát is így most két fizetési módom is van de a playben két címmel választhatóan de a régió mégsem állt át magában a fiókban maradt magyar bármelyik fizetési mód is van kiválasztva
-
bigdady
nagyúr
Sziasztok
Google pay appot hogyan tudnék telefonra varázsolni itthon, nem apkmirror stbről? Valahogy külföldi play Store rég kéne hozzá amibe át tudok jelentkezni vagy ilyesmi? Kösz -
bigdady
nagyúr
Hali
Tegnap este eltűnt az összes telegram chatem magától. Valakinél volt ilyen? Wtf? -
bigdady
nagyúr
Hali
Pie alatt hol lehet beallitani Nova launcher esetében hogy megmaradjon az ikon ha elhúzom az értesítést utána is?
Újra raktam a rendszert és most eltunik az ikon is és úgy elfelejtem később megnézni. Kösz -
bigdady
nagyúr
válasz
ElektrikusDE #136217 üzenetére
Pedig egy pkpass fájlt küldtek ezzel a szöveggel a volt.hu-n keresztül:
TOVÁBBI TEENDŐK
1. Ne engedd, hogy bárki másolatot készítsen a voucheredről. Ne küldd el ezt az emailt senki másnak, és ne posztold ki a Facebookra a QR-kód kitakarása nélkül.
2. Klikkelj minden vásárolt termékhez tartozó lenti PDF letöltése gombra, hogy letöltsd a termékhez tartozó vouchert. Nyomj a Digitális jegy letöltése (.pkpass) Apple / Google Wallethez gombra hogy letöltsd a fájlokat az okostelefonodra, Google Wallet (Android) vagy Wallet / Apple Wallet applikációkba.
3. Kérlek győződj meg róla - mielőtt megérkezel a fesztiválra - hogy nálad van-e voucher kinyomtatott formában, vagy az okostelefonodon.
-
bigdady
nagyúr
Hali
Volt fesztivál jegyem azt mondja a töltsem le Google wallet-ba. Hol van ez az app? Letöltöm de megnyitni nem tudom ilyen appot meg nem találok a storeban -
bigdady
nagyúr
Ha egy képet megnyitottam egy app-al és azt mondtam ne kérdezze meg többet azt hogy nyitom meg újra mással? Pie
-
bigdady
nagyúr
válasz
turbulencia8 #133909 üzenetére
Nekem azt egy gyári állapot visszaállítása megoldotta
-
bigdady
nagyúr
Hali
Telegram x pie alatt csak akkor jelez jelvénnyel vagy zárolt képernyőn ha nincs zárolva az app ujjlenyomattal vagy pin-nel. Miért? (Navi bar mindig van)
-
bigdady
nagyúr
válasz
kiraly.andra #133781 üzenetére
Azt írta értesítéseket. A hívás is az
-
bigdady
nagyúr
Böngészőben egyszer ranyomtam hogy az adott linket a prohardveren a prohsrdveren app-al nyissa meg a telefonom. Hogy tudom ezt visszacsinálni hol ez az engedély?
-
bigdady
nagyúr
válasz
MikeWazowski #133195 üzenetére
Play store
-
bigdady
nagyúr
Hali
Telegram x-et használ valaki? Miért írja ki az értesítés a küldő nevet secret chat esetén? Sima telegram csak normál állapotban írja ki. Vagy ki lehet kapcsolni? -
bigdady
nagyúr
Használja valaki a telegram-ot android 9 pie-on? Másnál is eltűnt a rezgés? Csak a telegram... Látok sok ilyen netes bejegyzést pie kapcsán. Másnál megy?
Pár napig ment majd eltűnt pedig ugyanúgy mindenhol be van állítva a rezgés. Sajnos nincs külön rezgés minta beállítás lehetőség pie alatt mint oreo-n ez lehet a gond... -
bigdady
nagyúr
Ebben az x-ben nincs secret chat?
-
bigdady
nagyúr
Felraktam a telegram x progit is és a régiben jött a belépési kód és azt írja két helyen is be vagyok jelentkezve. Akkor most melyikben jön az üzenet amit küldenek? Mindkettőbe?
-
bigdady
nagyúr
válasz
bajtokarpi #132575 üzenetére
Gyári ne zavarj mód
-
bigdady
nagyúr
Ez az X nekem elég ratyinak tűnik ezzel a sok animációval stb-vel olyan kopointásnak tűnik
-
bigdady
nagyúr
Hali
Gyerek telefonjára tudtok felnőtt tartalom szűrőt amit fel lehet telepíteni?
Ipadjeben rendszer szintén lehet tiltani de telefonja androidos. Köszi -
bigdady
nagyúr
Hali
Tudtok olyan appot ami maskolja/hamisítja egy adott app értesítését? Pl egy Messenger uzenetre azt írja ki zárképernyőn hogy pl email értesítés? Régen volt ilyenem de nem találom a lementettek között. Lehet Oreo óta nincs ilyen? -
bigdady
nagyúr
Hali
Tudtok olyan email appot ami betölti a csatolmány képeket amit kapok egyből és nem kell kattintgatni (biztonsági kamera miatt)? Aqua mailt tudom, de tudja-e más app? -
bigdady
nagyúr
Samsung böngészőben hol lehet bekapcsolni hogy jegyezze meg a jelszavakat? Mert nem kérdezi meg
-
bigdady
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #130965 üzenetére
Mobilneteten semmi gond a store-al csak wifin nem nagyon megy
-
bigdady
nagyúr
válasz
balazs1022 #130768 üzenetére
Telefonban nem lehet kikapcsolni a gyorstoltest?
-
bigdady
nagyúr
válasz
szita.erno #130707 üzenetére
Team viewer
-
bigdady
nagyúr
válasz
Viktor0610 #130161 üzenetére
FB appot használom csak tudom régen ez volt talán a legnormálisabb alternatíva. De tökéletesen nem találsz szerintem
-
bigdady
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #128320 üzenetére
Jaja. Biztonsági kamera küld emailenkent 6 képet, egyszerűbb egy görgetéssel vegiggörgetni mint egyesével rakkattintani letölteni és megnyitni 6x
-
bigdady
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #128315 üzenetére
Betölti automatán a csatolt képeket
-
bigdady
nagyúr
Köcsög aqua mail sosem lesz már akciós? Min egy éve nem volt csak max 50%
-
bigdady
nagyúr
Hali
Hogy lehet atraknom egy fizetős appot a gyerek mobiljára amit én vettem meg? Át tudok jelentkezni storeban a sajátommal vagy van androidon is valahol ilyen családi app megosztás mint iphoneon? Kösz -
bigdady
nagyúr
-
bigdady
nagyúr
Be lehet állítani valahogy hogy ne tudjon hívni senki de legyen mobilnetem?
Ne zavarj módban kicsöng az a baj
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Dolce Gusto
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Futás, futópályák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- Asus TUF Gaming B650M-Plus DDR5 AM5 Alaplap - Számla & Ingyenes Szállítás
- Gigabyte 850W 80+ Gold P850GM Full Modular - Számla & Ingyenes Szállítás
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!