Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
choco01
addikt
válasz Zoliwar #32234 üzenetére
Böngészés,skype,alkalmazásokat letöltögetni akkor képek,esetleg videók nézegetése.
A kikötés az hogy : 9 colos legyen és ha lehetőség van rá 4:3-as aránnyal rendelkezzen,és buletooth vagy GPS(kettő közül valamelyik) legyen benne.Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
emzeperix
tag
válasz Zoliwar #32306 üzenetére
Hétfőn vagy kedden jutok a közelébe a T7-nek, akkor tudok többet írni róla.
Ami még eszembe jutott: Csak az erre szolgáló csatlakozón keresztül lehet tölteni, USB-n nem. A gyári töltője 5 V/3 A (7000-8000mAh-ás akksikhoz adnak 2 A-est, ez meg csak 3000mA-es).
A gép gyári oldala, ékes keleti rovásírással: [link] Ezek szerint jönni fog rá a 4.2-es Android.
Illetve van már rá új firmware is: [link]
-
stmiklosi
tag
válasz Zoliwar #32460 üzenetére
Szevasz!
Azt én nem dönthetem el, melyik nagyságra van szükséged, ezt Neked kell tudni, én otthon a 10-est használom, de az sose megy ki a lakásból, amit magammal viszek az a 7"-os.
Amúgy ugyanaz a hardver, sok különbség nem lehet, ami inkább meghatározza az a szoftver optimalizációja, az viszont idővel biztos cserélhető.
Üdv: StMiklosTablet: Fire NewPanel, Blade FirstStrikeMyMOd, JiayuG2_LaslieROM, HannspreeHG01(IGO8/Primo), MioC510
-
stmiklosi
tag
-
this is life
Ármester
válasz Zoliwar #32430 üzenetére
Talan ezt ha nem hazudnak az uzemidovel [link] amugy elvileg az rk3066 osokkal nincs gond jatek teren,a mali 400 igp jol dolgozik a socban...ami a ket magos mellett szolna az mar egy jol bejaratott soc,es ha nem valami leselejtezett darabot raktak a tabletbe akkor jol fog mukodni,az optimalizacio meg mar csak hab lenne a tortan...
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Chaser
legenda
válasz Zoliwar #32538 üzenetére
Én Herot vettem, a napokban érkezett, teljesen korrekt. Kár hogy nekem nagy, de ez szubjektív. Emiatt eladó A panel gyönyörű a stereo hangzás is elég jó, kár hogy hátulra tették a hangszórókat. Pár 1080p mkv-t teszteltem vele, rendben vannak. Érintésérzékenység jó, akku idő jó, wifi jó, kb ennyi. HDMI-t nem tudtam próbálni mert nem jó kábelt küldtek. A gép összerakása korrekt. Amin meglepődtem, sok tabnál mondják hogy melegszik, neteztem vele kb 2 órát nem tapasztaltam, lehet játék közben már melegedne. És még egyszer: a panel gyönyörű
szerk: Filmezni 10-es sokkal jobb. 7"-os volt előtte, ahhoz képest ég és föld. De ugye ezt meg nem tudom csak úgy bevágni kabátzsebbe. Ejj-ejj, lehet 7" lesz a vége hordozni, 10 meg itthonra
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- Óvodások homokozója
- Milyen légkondit a lakásba?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Ukrajnai háború
- Milyen TV-t vegyek?
- Politika
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 12.9
- iPad 7th. 32GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3779
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest