Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tityahome
aktív tag
válasz
Sanzaa
üzenetére
Ezeket az adatokat én is tudom csak sajnos a táblagépen és a dobozán egy szikra adat nincs hogy ez pontosan melyik típus lehet, ezért csak a képek alapján tájékozódom a myaudio oldalán.
Én hivatalosan egy 908A típusút vettem, de a kinézet alapján és a myaudio képei szerint ez egy 916 DCC!
...de már tök mindegy mert ha minden igaz pont most nyírtam ki a kicsikét egy setcpu programmal!
Egy kicsit fentebb húztam a procit,megfagyot,nyomtam egy resetet és azóta teljesen halott! -
Tityahome
aktív tag
Egy másik topicban már feltettem a kérdést de nem kaptam rá választ és elnézést ha ezzel szabályt sértek hogy több helyen is megkérdezem!
Arról lenne szó:
Hogyan lehet azt megállapítani hogy mi a táblagépem pontos típusa?
Azért kérdezem mert vettem anno egy myaudio 908a táblagépet (ami megjegyzem szinte tökéletesen működik) és most hogy nézegettem a myaudio többi táblagépét kinézetre a 916DCC-re hasonlít.
A gép boltból lett vásárolva újonnan! -
Tityahome
aktív tag
Én is vettem a Tescoban egy ilyen myaudio akciós terméket...hiszitek vagy nem (valaki már említette előttem) de tényleg nincs ezzel a masinával semmi komoly probléma. 5 napja nyúzom és eddig annyit vettem észre hogy a wifit hiába állítom folyamatos kapcsolatra mégis lekapcsol alvó módban egy idő után, a másik hogy a GTA 3 kicsit sok neki (de ez lehet az én hibám is
)! Tényleg csontra olyan mint a concorde!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Elektromos autók - motorok
- Okos Otthon / Smart Home
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nyaralás topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Arc Raiders
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Update 11.13. Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-13. gen.
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Dr.NX