- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanzaa
senior tag
válasz
luciferk #22141 üzenetére
Az IPS Plus concorde.hu topicjában most olvastam, hogy arra szerdán publikálják a nyilvános verziót.
Utána kerül terítékre a sima ConCorde 9.7 IPS, a 7015 és a One is.
Én egy hónapon belült mondok, de szerintem nem lesz annyi. CM10 meg letölthető most is a sima 97 IPS-re. -
Pribi
senior tag
válasz
luciferk #19194 üzenetére
Családi összefogással.
A nejem kitépte belőle a tápcsatlakozót, pontosabban belőle valamit, és az beleesett a gépbe. Én meg műszaki emberke lévén /nem röhög/
, mondom, majd én kiszedem, megjavítom. Igen, csak a szétszedés közben szétrepedt a kijelző. Mondjuk "csak"a külső műanyag. Úgyhogy mondhatni, hogy kéne egy kijelző, és egy tápcsatlakozó forrasztás. Ez meg szerintem több mint egy új cucc.
Voltam két Tecsóban is, de sehol nincs az akciós Myaudio. A WayteQ xTAB-100is-től egy kicsit félek, mert ha jól nézem, akkor gyengébb proci van benne mint a régiben. De javítsatok ki a tévedek. Majdnem megvettem egy Concorde 9.7-est, de aztán visszaadtam, mert nem vagyok biztos már semmiben. Erről cuccról mi a vélemény?
Pribi
-
tvamos
nagyúr
válasz
luciferk #13950 üzenetére
Az nem az akumlator miatt van, hanem a keszulek aramfelvetele miatt. Az meg a keszulek hardware-tol, meg a software optimalizaciotol fugg! Egyebkent meg valoszinuleg ugyan ugy 3.7V-os LiPo van mindkettoben! LiFePO4-et nem nagyon tesznek ilyenekbe, de az miatt se lenne ekkora kulonbseg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest