- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanzaa
senior tag
A facebookon olyasmit olvastam, hogy akkor kapod meg a fizetésről szóló értesítést, ha van náluk raktáron. Mivel a Onet úgy rendeltem, hogy rendelésre státuszban volt, így emiatt még nem aggódok. Megkérdeztem a concorde-osokat, hogy mikor érkezhet az digitalba új one szállítmány, most választ várok.
De több hsz is volt ott, hogy nem kapták még meg az smst. -
Guszty81
tag
Szia!
Nekem mákom volt, az utolsó 10 embernél vettem észre, hogy újra van ilyen akció!
Mindent végig csináltam, telszám stimmelt, levonás is látszott (regisztráció előző akciónál megvolt, azóta fizettem már MCM-lal T-mobileos számlát is).
Viszont már több, mint fél órája várok, és semmilyen értesítést nem kaptam, csak az Edigitaltól a szokásos rendelős e-mail-t. (abban is ott van, hogy -10e, és a rendelés módja: MCM)Neked mennyi idő után jött üzenet a telefonra, hogy fizetni kell? (Nekem T-mobileos számlánál kb. 3 mp. volt!)
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- E-roller topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- World of Tanks - MMO
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- szinte új iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + Cellular 128GB silver ezüst
- szinte új Apple Pencil C (USB C) garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest