Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: A kérdés...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
lizakattila
senior tag
válasz
AMD Power
üzenetére
Nekem is van (még) itthon egy ilyen One Tab.
Teljesen rendben működik. Van egy DPS Dream 7 is (az a sajátom). A One-nak talán egy leheletnyit érzékenyebb a kijelzője (pozitív értelemben). Most próbáltam ki billentyűzetes tokkal tökéletesen működik - egy kis beállítás itt-ott és még az ékezetes karaktereket is tudja külső bill.-el.
Valamint kapott egy külső tápos usb-s hub-ot. Rendben kezelte egyszerre a bill.-t és az usb mobilnetes sticket is.
Gondoltam megosztom, ha már ilyenben gondolkodsz. -
-
nyirog
tag
válasz
AMD Power
üzenetére
Mióta a tesztet írtam eltelt kb 2 hét, és azóta van tapasztalatom már jobban a géppel
A magyar support tényleg nagyon jó hozzá, főleg a fórum.
Ha nem idegenkedsz a build.prop mókolásától, akkor elég jól meg is lehet gyorsítani a cuccot. Próbálgattam pár dolgot, és egész jól megy most már, nincs annyi akadozás -
Guszty81
tag
válasz
AMD Power
üzenetére
ConCorde-nak nincs 10"-os tabletje (max. 9.7" viszonylag kis felbontással, nekem ez volt a szűk keresztmetszet), picit drágábbak a MyAudiohoz képest, cserébe kevesebb velük a szoftveres gond, és jobb a supportja... bár ebben nincs tapasztalatom, csak mások hozzászólásaira tudok támaszkodni. (ez a saját, szubjektív véleményem, ezt vedd figyelembe!)
-
Nara19
aktív tag
válasz
AMD Power
üzenetére
Az e-ink olvasót használók ezért lehet, hogy megköveznek, de:
- az e-ink kijelzős e-book olvasók járatos mérete 6" (nekem kicsi) és csak a legújabbakkal tudsz sötétedés után olvasni.
- szürkeárnyalatos a kijelzője (technológiájából adódik)
- az internetezés velük nem olyan nagy élmény
viszont 3-4 hetente kell csak tölteni őket.Én évek óta LCD-n olvasok, (van e-ink kijelzős olvasóm is). Jelenleg egy 10"-os, IPS paneles gépet használok olvasásra (is), amit 2 naponta töltök.
A CoolReader olvasó programot használom, de sokan az FBreader-t vagy az Aldikót kedvelik.
Ezekben a programokban a háttérvilágítás, betűméret, éjszakai mód stb. rugalmasan állítható, így szemkímélő(bb) üzemmód is beállítható. -
tjb007
nagyúr
-
Smithy87
senior tag
válasz
AMD Power
üzenetére
A800*400 kevés 7" ra olvasásnál egyszerűen látszanak a pixelek, meg úgy általában is látszanak. Nekem van egy xtab70i-m 800*400-al és nem szép a kép 5" on telóban még elmegy de 7" ra szerintem kevés. Mindenképp megéri a plusz pénzt a nagyobb felbontás főleg ha egy magos procik vannak a gépben amiket linkeltél abban 1 magosak vannak. Az erejük ekkore felbontás melett sem túl meggyőző.
-
Osynho
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Aurora II, Crystal, N70, esetleg Flame, Onda 711,712 (bár pont ma írtak róla negatív dolgokat)
4-5 órát megy kb az enyém.(#24432) tomi5244:
Magad is leírtad a különbségeket. Hogy ez téged menynire zavarna, azt nem tudom. Én már monitorban is ips-t használok. Erős napon amúgy is gáz a kép, mert tükröződik + ugye össze van tapizva,ami zavaró tud lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Prohardver app (nem hivatalos)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Horgász topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX