Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
Gabesz87
üzenetére
Jól látod. A family linknél a gyereknek külön google account kell. Ezt tudod bevonni a szülő felügyelete alá. Így ha a gyerek gépe eddig a te fiókoddal futott, akkor pontosan az van, amit vázolsz.
Ettől függetlenül a gyerekek dolgait én úgy állítottam be, hogy a telón a fő fiók az enyém, és erre tettem rá még a gyerek fiókját korlátozott jogokkal. Így ha valamit csinál véletlenül (beállít, majd elfelejt képernyő feloldó mintát pl) akkor a fő én fiókom nem sérül, minden menthető.
Naszóval ha így csinálod, akkor visszalépve a te fiókodba megmaradnak a már megkezdett játékok. Persze ennek is van hátránya, de nincs optimális megoldás.
Meg lehet próbálni azt is, hogy a fő te fiókodban beállítod hogy az a pár játék app minden felhasználónál elérhető legyen, ha a teló sw biztosítja ezt az opciót. Ez így eléggé közelítene ahhoz, amit szeretnél.
Aztán persze mókolni is lehet, ha a mentések fájlban tárolódnak, akkor esetleg átrakni a gyerek profiljában lévő app telepítésre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bittorrent topik
- Mercedes topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- ThinkPad X1 Tablet 2. Gen 12" 2K Touch Win11 Tablet i5-7Y57, 8GB/256GB, billentyűzet, üzletből, gari
- Új aktivált Apple IPad Mini A17 pro wifi+cellular 0 akksi ciklus 2026.11.02-ig gari 128GB
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- Kindle Oasis 10th gen. - 32GB + WiFi+LTE - INGYEN FOXPOST
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX