Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hency77
tag
Sziasztok! Tabletet szeretnék vásárolni,fontos az hogy lehessen vele telefonálni,emellett vállalkozásomban is használnám,plm számlák bevitele,táblázatok stb.. és persze közösségi média, videók lejátszása lenne rajta. Kb 200k ig mennék el árban.
Nézegettem Samsung a9 plusz,és s9 fel ami árban még beleférne.
Lenne valakinek ötlete véleménye a dologról? Köszönöm előre is ha valaki hozzá szól érdemben
-
Hency77
tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Köszönöm aprokaroka87
Működik ezzel az új verzióval
-
Hency77
tag
Sziasztok!
Lenovo p11 gen2 gépem van,telepîtettem rá az új Android 13.at
A gond az vele,hogy használnám a Samsung smartings alkalmazást,és és az új rendszeren nem akar elindulni! Bezárja a programot. 12 alatt tökéletesen működött. Találkozott más is ezzel a hibajelenséggel? Ha tud valaki,kérem segítsen,nagyon hiányzik az app,2 Samsung tv.m van,azokat tudom vele irányítani. Köszönöm
-
Hency77
tag
Szia! Sziasztok! Nekem is szintúgy ez a modell van ami Neked! Januárban vásároltam,az eddigi tapasztalataim jók,egy ami nem tetszik az: Amikor hosszabb ideig nem nyúlok hozzá,leteszi magát alvó módba,és akkor képernyőkoppintásra nem ébred a kijelző csak bekapcsológombra! Ilyenkor az értesítések is késnek pár percet. Gondolom ez valami akku kímélés,mert ha töltőn van akkor nincs ez. A kérdésem az lenne,hogy ki lehet ezt valahogy kapcsolni? Néztem az akku beállításokat,de ott nem találtam konkrét beállítást erre. Köszönöm a válaszod,de ha esetleg más valaki tudna segíteni kérem írjon! Szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Pencil 1. generáció / Apple Pencil 2. generáció / Apple Pencil Pro OEM és gyári dobozos !
- iPad Pro 12.9 + Smart Folio tok "Új állapot"
- ÚJ Lenovo Tab 10.1 + Clear Case (10.1" / 4GB / 64GB / WiFi)
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest