Új hozzászólás Aktív témák

• Danecay

addikt

Sziasztok!

Vásárlási tanácsért fordulnék hozzátok. A főbb pontokban felmerülő kérdésekre a válaszok:

■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? - Nincs konkrét elképzelés, de gyerek(ek)-ről lévén szó, és a belőtt árkategóriát tekintve, ez kb. be is határolja a dolgot, de 10" felett szerintem felesleges gondolkodni
    ■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? - Új
    ■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció? - Elsősorban itthon, mert azt meg tudnám tenni kedvezménnyel is, legyen szó egy márkásabb termékről is, míg pl. az Aliról leginkább ismeretlen, vagy kevéssé ismert márkájú tabletek szerezhetők be, szerény technikai támogatással. De vásároltam én már Chuwi tabletet, itteni javaslatra, ami működött is szépen az érintő kijelző sérüléséig, amit csak LCD panellel együtt lehetett csak cserélni, így gazdasági totálkáros lett a masina
    ■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés, rajzolás, böngészés, stb.) - Igen :)
    ■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? - 50e Ft nagyságrendben gondolkodtam, tekintve, hogy 2 db-t is vásárolni kell :)

Nézegettem a Samsung Galaxy Tab A7 Lite-ot is, ami kb. ez az árkategória, de ha van ebben a sávban jobb ajánlat, szívesen meghallgatom.

Előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés