- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
Sziasztok!
Vásárlási tanácsért fordulnék hozzátok. A főbb pontokban felmerülő kérdésekre a válaszok:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? - Nincs konkrét elképzelés, de gyerek(ek)-ről lévén szó, és a belőtt árkategóriát tekintve, ez kb. be is határolja a dolgot, de 10" felett szerintem felesleges gondolkodni
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? - Új
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció? - Elsősorban itthon, mert azt meg tudnám tenni kedvezménnyel is, legyen szó egy márkásabb termékről is, míg pl. az Aliról leginkább ismeretlen, vagy kevéssé ismert márkájú tabletek szerezhetők be, szerény technikai támogatással. De vásároltam én már Chuwi tabletet, itteni javaslatra, ami működött is szépen az érintő kijelző sérüléséig, amit csak LCD panellel együtt lehetett csak cserélni, így gazdasági totálkáros lett a masina
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés, rajzolás, böngészés, stb.) - Igen
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? - 50e Ft nagyságrendben gondolkodtam, tekintve, hogy 2 db-t is vásárolni kellNézegettem a Samsung Galaxy Tab A7 Lite-ot is, ami kb. ez az árkategória, de ha van ebben a sávban jobb ajánlat, szívesen meghallgatom.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged