- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akellla
tag
válasz
Somatom #90220 üzenetére
Köszönöm sokat segítettél a hozzászólásaiddal,azt gondolom meg fogom rendelni ezt a gépet,ha megadná magát az akku gondolom ki tudják cserélni.Én sokáig szeretem használni a műszaki cikkeket,nem feltétlenül azért mert sokba kerülnek,hanem mert összeszokom vele és számomra ez ad biztonságot,komfortérzetet,nem vágyok mindig a legújabbra,így szerintem nem lesz csalódás.Laptopom tabom még nem volt soha csak asztali gépem,ezért kérdezősködtem ilyen sokat,és vagyok még mindig kicsit bizonytalan,de Te is és az itt lévő tagok is sokat segítettek.Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen monitort vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- A Noctua felvázolta a terveit jövő nyárig bezárólag
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tőzsde és gazdaság
- Formula-1
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- PlayStation 5
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple Ipad Pro 13 256GB - Asztrofekete
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest