Hirdetés
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
válasz Oldman2 #88250 üzenetére
A 20-80-hívők szigorúan levezetés nélkül tanácsolják az átvett tanácsot. Engem érdekelne a kémiája és fizikája a dolognak, csapjunk már bele a mélyvízbe, legalább ezegyszer, pontot téve az okosságok végére egyszer, s mindenkorra. A 15-100-tábort gyarapítom én is. Laptopot pl. képtelen vagyok akksiról használni, úgy érzem, hogy 2 végén égetem a szivart/bankjegyet, én meg inkább forintot élére állítós vagyok, na de a 20-80-on görcsöljön az, akinek 6 anyja van: ne gyártsák akkor le olyanra és úgy, ha ennyire hímestojás-üzemmódot kíván. Ez csak egy újkeletű "my baby"-effektus (tech eszköz túldédelgetése). Érdemes összefésülni a görcsfaktorral és életszerűséggel a kímélés hatékonyságát, metodikáját, akksi esetén akár %-ban. Ez már túl sokváltozós egyenlet, egyszerűbb a szűkített tartomány hatékonyságát zengeni. Fiókba eltéve mégtovább kitart! Vagy mégsem? Miért kell havonta(?) 1 ciklust beleküldeni? Szintén mélyvíz jelleggel bárki megírhatja, köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 12.9
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest