- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
6,92" vs. 8,8"
Nem akarok flame-et indítani, de tényleg érdekelne. Vajon van olyan, aki ezt a két terméket egyszerre megveszi? Vagy, ha nem, csak mondjuk a tablet-et, akkor annak milyen méretű telefonja van?
Oda szeretnék kilyukadni, hogy kezd összeér a két termékvonal (telefon vs. tablet), vagy már össze is ért. Ez nézőpont kérdése.
Nekem van egy 8"-as tabletem és 5,1"-es telefonom. Így szvsz. talán kijelenthető, hogy van értelme két eszközt tartani. De, ha majd cserélem a jelenlegi telefonom, akkor 6" alá - ha megfeszülök se - tudok menni.
Szóval sokak (ellen)véleménye ellenére, szerintem igenis kellenének kis(ebb) telefonok már csak azért, hogy jobban elkülönüljenek az egyes kategóriák, másfelől, hogy tényleges választékról beszélhessünk ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 2021 11" 3.Gen 128GB Space Gray + Apple Pencil
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (238)
- iPad Air 3rd Gen 2019 (Wi-Fi+Cellular 64GB Space Gray)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (239)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest