- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci0723
csendes tag
Sziasztok! Remélem jó topicban keresem a választ.
Adott egy allwinner a13-as régi kínai csodatablet. Illetve kettő is van belőle. El szeretném őket adni. Az egyik magához képest tökéletesen működik, visszaállítottam szoftveresen gyárira és egész használható.
A másikkal vannak problémák. Anno tettem rá egy jelkódot, amit sikeresen elfelejtettem, mivel évek óta csak számkódot illetve ujjlenyomatot használtam másik készülékekeken. Sikerült úgy letiltatnom, hogy google fiókot kér. Az összes létező google fiókot megpróbáltam a családból, egyik se volt jó. Hard resetes gombkombinációk nem működnek, ha bekapcsolom azonnal kéri a google accountot, nem tudok semmit sem kezdeni vele. Mindent megnéztem, amit külföldi oldalakon találtam, semmi nem vált be.Ötletek, hogy mivel tudnám feloldani?
(nem, nem lopott)
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Apple iPad Air 2 128 GB, Wi-Fi, Ezüst
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest