Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: A végtelenbe...
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Úgy néz ki, nekem is úgy tablet után kell néznem, mert a kb 5 éve használt 10.1"-os Yoga Tab2-m kijelzője megdöglött. Folyamatosan érzékel random helyeken érintést.
Árban nem nagyon akarok elszállni, általában olvasgatásra, fórumozásra kellene.
Huawei MediaPad T5 10 32GB nagyjából megfelelne, habár az M5 Lite nagyobb akksija jól jönne, de annyival nem akarok többet adni érte.
Galaxy Tab T590 a picit nagyobb kijelző miatt szóba jöhet,
illetve a 2019-es Galaxy Tab A T515, amit még láttam, de abban csak 2G RAM van, az előző kettőben 3GBNem tudom, a Samu T590, és a Huawei T5 közül melyik jobb szoftveresen. Talán ezügyben a Samu mellett szólhat, hogy olvasataim szerint már megjelent rá a pite, a Huaweiről nem tudom.
Nagyon kínai (chuwi és hasonlók) nem akarok, mert volt olyanom nem is egy, de a támogatás ezekre nulla, az utólagos mókolásokban (lineageos) már nem bízok.
Lenovonál nem tudom, mennyire veszik komolyan a szoftverfrissítéseket, az én Yoga2-esemre pl. sosem jött semmilyen frissítés, egyszer valamikor a 4.4 után találtam rá egy 5.0-t, félhivatalosan, de annyi volt.Van még valami, amiről nem tudom, és 10" méretben érdemes ránézni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Villanyszerelés
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo TAB M11 tablet
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Dr.NX