- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallga
csendes tag
Szia Mindenki!
Nagy reményekkel vettem egy használt Cube Talk9X tabletet,ami sok-sok teszt és hozzászólás szerint az egyik legjobb szerkezet.Hatalmas akku,szép megjelenés,stb. Nem is volt olcsó játék.
Működött is kb másfél évig hibátlanul (mondjuk nem is nagyon használtam),mikoris egyszercsak igen furcsa dolgot művelt.Töltőre téve totál lemerült,(és mint később kiderült) a töltőjét pedig tönkretette.
Vakargattam a fejem,keresgéltem a neten,nem lettem boldog az eredménytől.Azt találtam,hogy típushiba,talán az usb/töltőpanel cseréjével javítható,de tuti megoldással nem találkoztam.
Van itt valaki,aki birtokában van a bölcsek kövének,és a konkrét címet is tudja?
Kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- HP ProBook 440 G7 laptop i3-10110U laptop (hibás)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Önerő nélkül is. 1-16 hónap részletfizetés . Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest