- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
Vagy playen, vagy rendszerfrissites reszekent. Mas opcio nincs.
Ha ez gyarilag elore raktott sami kliens, akkor rendszerfrissites resze valoszinuleg, es siman elofordul hogy nem resze az android verziougro frissitesnek. Valahol a menuben kellene elmenni a beallitasok, rendszer, frissitesek reszbe korulnezni.
Persze azert a play aruhazban is meg lehet nezni a sajat alkalmazasoknal, hatha ott van.(#73833) Soma01
Sajna 10" meretben csak 1 fajta Huawei van ami szoba johet
Huawei Mediapad M3 10 Lite LTE
A sajnos arra vonatkozik, hogy ezt csak "space grey" szinben aruljak. Egyebkent ok, 3 giga ram, 32 hattertar.
Meg egy sajnos van, ertelmes boltokban most 105 ezres az ara, emi egy bolhalepesnyivel nagyobb, mint a kereted. De talan belefer, vagy lehet varni akciot, ha nem olyan surgos a vetel. -
cidalain
veterán
Ha ugy nem, akkor a manualis modon.
Ha metest lehet valasztani kezzel, akkor mentsd microSD-re es a kartyat at a masik gepbe, onnan megnyit, mejd elmenteni arra a gepre.Ha ez nem megy akkor meg kell keresni a menteseket es atmasolni. Ez az adott app "adatok" reszeben van. Ennek a helye nagy valoszinuseg szerint a fajlkezeloben a Tárhely/Andrid/Data/a jatek mappaja (a tarhely lehet microSD-n is vagy belso tarhelyen, ezt te tudod. A datan belul olyan hulye mappak vannak pl hogy com.halfbrick.fruitninjafree
-
HyoRemix
csendes tag
Én most vettem új tabot, és ugyan ez volt. Szerencsére az összes játék, amivel játszom, ha kap netet, akkor automatikusan ment a felhőbe! Szóval nálam, ahogy beléptem ugyan azzal a google accal, megnyitottam a játékot, pár pillanat után bedobta, hogy van mentés, és betölthetem
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Gombászkönyvek egyben
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged