- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
dj.gabessz
tag
Üdv ! Mindenkinek nekem olyan problémám lenne hogy van egy Akai tab-9800q tabletem erintő be volt törve kapott egy cserét de sajna jelszót kért a tab amit nem tudtam és hiába nyomkodtam a power gombot meg a hangerőt hogy hardreset-et csináljak egyszerűen nem jött be semmi így hát elkesztem rátenni egy másik romot körülbelül vagy 20-at próbáltam abból vagy 3-al teli képenyő-sen bejött a rendszer de viszont az érintő nem reagál semmire nem tudom hogyan szerezhetném meg a saját romját vagy nem is tudom hogy kéne megoldani kezdő vagyok ilyen téren
ET_F900_V1.8
151031Ez szerepel az alaplapon
segítségeteket előre is köszönöm !
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Kerékpársportok
- Okos Otthon / Smart Home
- Hardcore café
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest