- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
Délután megérkezett a Samsung T285, feltettem töltőre, aztán másfél óra múlva ránéztem és rendesen kiakadtam. Alul 3 cm széles, 1 cm magas, felül 1x1-es bevilágítást láttam, mint a vacakabb LCD tévéken. Középen a töltöttségjelző ábra, a többi rész fekete, akkor látszik durván. Elrohantam a soroksári (Kika) edigital üzletbe, hogy kicseréltessem, de az ott raktáron lévő még jobban szenvedett a bevilágítástól. Holnap irány másik edigital üzlet, aztán egy harmadik és ha egyikben sem találok normális kijelzőjű tabletet, akkor más gyártó terméke után kell néznem.
Más is találkozott ilyen jelenséggel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- iPad Pro 2021 11" 3.Gen 128GB Space Gray + Apple Pencil
- 8 magos 8 colos Sim kártyás Lenovo Tablet(M8 4.gen)
- iPad Air 3rd Gen 2019 (Wi-Fi+Cellular 64GB Space Gray)
- Eladó egy hibátlan szép állapotú Apple A2602 9. gen. Ipad 64GB
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest