- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
alfalibra #71805 üzenetére
Ahogyan már előttem is írták, ha nem akarsz olyat adni, amit a fejedhez vágnak, vagy csak addig örülnek neki, amíg látod a reakciókat, válaszd a Samsung Galaxy Tab A10.1 (2016)-ot.
Néhány hozzászólással feljebb írtam róla néhány sort, és a neten is rengeteg tesztet találsz. Sajnos árban itt 78 ezer a legalja, amivel hivatalos két év garit kapsz, de 67 körül lehet kifogni egyes hazai boltokban úgy, hogy csak 1 év a gyártói garancia, amit további 1 év (semmit nem érő) bolti garancia egészít ki. Az én véleményem az, hogy ezek az eszközök vagy a dobozból kivéve már alapból hibásak, vagy a gyártói garancia-időszak végét követő rövid időn belül hibásodnak meg, ezért aztán talán nem nagy rizikó spórolni a garancián, pláne úgy, hogy a keret kétszeresébe fájna így is. Ezt a típust egyébként a Telekom is árusítja emlékeim szerint otthoni internet / TV előfizetések mellé, havi részletre.
Ha ez a típus mindenképpen drága Neked, nézz valami kínait, vagy használtat, szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- Anime filmek és sorozatok
- Windows 11
- Könyvajánló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 3.gen 11" WiFi / 128GB / Silver (237)
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest