Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
cidalain
üzenetére
egyetértünk természetesen, bár én droid 5 alá nem vennék két ramnál kevesebb eszközt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
jó ez gonoszkodás volt a részemről, de hidd el kérlek, tény hogy az 1 gb ram viszonylag kevés a droid alá.
azért hangsúlyozom hogy a droid 5ről beszélek, mert 4.4-es dorid alatt nagyon is rendben volt az a ram mennyiség...és annyira még bele kötnék a szavaidba - ha tehetem - hogy nem használhatatlan szarnak titulálom őket, hanem megbízhatatlannak.
mert hozzá teszem nálam soha nem fagyott le maga az eszköz, a maga sebességén tette is a dolgát, hanem megtelt a ram, és nem győztem újra indítgatni, hard resetleni és ebből lett elegem...
anno így jártam a winphone világgal is, ezért is hagytam magam mögött
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- PlayStation 5
- VGA kibeszélő offtopik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bestbuy játékok
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Gyors és éles, 120 alatt: Acer Predator XB273K V5
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3898, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Dr.NX