- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Szólánc.
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
Üdv Urak!
Samung Galaxy Tab A 6 (T580) 10.1-es vs Huawei MediaPad T2 10.0 Pro
A Samu mellett szól a 6-os droid,tud osztott képernyt amit nagyon szerettem a G Pad 10.1-ben, a 7300mha aksi,tetszik az Exynos 7870,de az Mali T830mp2 állítólag elvérzik komolyabb 3d alatt (mondjuk a videó alatt én nem éreztem olyan véresnek).
Vele szemben a Huawei MediaPad T2 10.0 Pro áll ami Snap 615&Areno 405-el van szerelve.
Ebben csak 6600mha-s aksi van és 5.1.1 es Android ami hátrány ugyan akkor a Snapdragonos motyóimmal eddig maximálisan meg voltam elégedve,baromi jól voltak optimalizálva és meggyőzhető vagyok ha ez jobban seder 3d alatt,simábban fut böngészővel mint a Samu.
Előnye,hogy ez lte-s gép,bár ezt én pont nem használnám,viszont ez olcsóbb mint a wifi-s verzió.
Összességében szimpatikus ez a gép,tetszik a külseje és a kezelőfelület bejön és ha jól látom ez is osztott képernyős (erre nem lenne rosz egy kis megerősítés).Ha kicsit is erősebb,simábban fut meggyőzhető vagyok,nem vagyok egy nagy Samu fan.Isten igazából 70%-ban PH-zok,Youtube-ozok rajta és a maradék 30% ami játékkal telik (pl Real Racing 3,Asphalt 8,SW KOTOR,WARSHIP BATTLE:3D).
Egy Z300m-et váltana a fenti két delikvens egyike,de ettől többet akarok,mert az Asus picit,laggolt,picit akadt,néha kicsit eltűnődött,és írás közben konkrétan lemaradt/néha késve jelentek meg a karakterek,ráadásul az Asus telepakolta minden baromsággal,egyszóval ilyet megint nem akarok.
Ezen felül mindkettő 16/2gb és nagyjából egy árban lenne a kettő.A kérdés hogy melyik legyen?
Előre is köszönöm és várom azon tulajokat akiknek személyes tapasztalata van bármelyikkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Xbox Series X|S
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- További aktív témák...
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest