Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- potyautas: Nóta állj!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
g_g_g
őstag
Sziasztok!
Gyors segítség kellene, mert most kellene megoldanom.
Keresőben próbáltam, de nem nagyon találtam megoldást.
Van egy csodálatos Beex S5 tablet. Van benne egy SD kártya (FAT32) látja is a tárhelynél. Viszont az elvileg mozgatható alkalmazásokat sem tudom mozgatni (link2sd), mintha nem látná az SD kártyát. Total Commander-ben másoltam rá egy képet, viszont ha meg akartam nézni, a gyári galéria alkalmazás nem nyitotta meg, viszont az ES explorer megnyitotta. Valami jogosultsági gondra gondolok. Root nincs. Illetve mivel lehetne rootolni? Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- REDMAGIC ASTRA Gamer tablet 165 Hz-es OLED kijelzővel - 16 GB / 512 GB
- Huawei MatePad Pro
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- új, makulátlan állapotú, Apple iPad 11" 2025 128GB WiFi Ezüst, 1,5 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest