- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
Hali
Ma érkezett meg a CUBE TALK9X u65gt tabletem és gondoltam az első benyomást leírom nektek.
Még csak kb 1 órája nyomkodom. Pandától rendeltem happy hourban Júni 8.án. Amint jött az sms hogy vámolják rögtön aznap elküldtem nekik a kért dolgokat szóval elvileg a legrövidebb érkezési idő ennyi volt.
Sértetlenül megérkezett a tablet. Kijelző érzékenységéről olvastam máshol, hogy valamelyik csak erős nyomásra érzékeli a nyomkodást, de ennél semmi ilyen jelét nem láttam. Ugyanúgy érzékeli mint a másik tabom vagy telóm. Most este kapcsoltam be így a fényerőről korai nyilatkozni, de minimum fényerőn sem zavaró a szememnek, ami nem jellemző nálam, mert én a fényes kijelzőt szeretem, amikor vakít. Holnap napsütésben kíváncsi leszek mennyire leszek elégedett vele, de egyelőre jónak tűnik.
Rootolva nincs a tab, de majd keresek hozzá. Ami meglepett hogy szedett le rendszerfrissítést valami wifivel kapcsolatost. Eddig egy kínai kütyüm sem töltött le autómatikusan semmilyen frissítést, szóval pozitív ez nekem(újraindította a tabot és szépen megcsinálta. magyar nyelvet kicsit töri a frissító program de rájöttem mit akart).
A rendszert picit döcögösnek érzem. Nem az a pöccre mennek a menükben a váltások ahogy mondjuk az új telómnál. Mondjuk gyengébb is ez a tab meg nagyobb a felbontása is. Ettől még jobban örültem volna ha a menükben mászkálás picit folyamatosabb és nem érzek röccenést rajta. Persze nem azt mondom hogy tragikusan lassú csak érződik picit. Böngészni pár percet próbáltam vele de annak a sebességével nem volt gondom. A kedvenc játékom rendesen megy rajta.
Legújabb antutu "csak" 28599 pontot hoz szóval amivel marketingelik 40000+ os pontszám az nem tűnik valósnak. hacsaknem persze valami régi verzióra értik ahol nagyon máshogy pontoztak még. Meglátjuk hogy elég lesz e a többi használt játékhoz amit szeretek.Egyelőre ennyi aztán ha van igény írok még róla. Sim kártya még nincs benne de valszeg egy digis mobilnetet rakok bele hamarosan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gaming notebook topik
- Komolynak tűnő gamepadekkel gyarapította palettáját a Razer
- Autós kamerák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Autóhifi
- Sorozatok
- További aktív témák...
- iPad Pro 3.gen 11" WiFi / 128GB / Silver (237)
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (239)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (238)
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest