- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
Hali
Ma érkezett meg a CUBE TALK9X u65gt tabletem és gondoltam az első benyomást leírom nektek.
Még csak kb 1 órája nyomkodom. Pandától rendeltem happy hourban Júni 8.án. Amint jött az sms hogy vámolják rögtön aznap elküldtem nekik a kért dolgokat szóval elvileg a legrövidebb érkezési idő ennyi volt.
Sértetlenül megérkezett a tablet. Kijelző érzékenységéről olvastam máshol, hogy valamelyik csak erős nyomásra érzékeli a nyomkodást, de ennél semmi ilyen jelét nem láttam. Ugyanúgy érzékeli mint a másik tabom vagy telóm. Most este kapcsoltam be így a fényerőről korai nyilatkozni, de minimum fényerőn sem zavaró a szememnek, ami nem jellemző nálam, mert én a fényes kijelzőt szeretem, amikor vakít. Holnap napsütésben kíváncsi leszek mennyire leszek elégedett vele, de egyelőre jónak tűnik.
Rootolva nincs a tab, de majd keresek hozzá. Ami meglepett hogy szedett le rendszerfrissítést valami wifivel kapcsolatost. Eddig egy kínai kütyüm sem töltött le autómatikusan semmilyen frissítést, szóval pozitív ez nekem(újraindította a tabot és szépen megcsinálta. magyar nyelvet kicsit töri a frissító program de rájöttem mit akart).
A rendszert picit döcögösnek érzem. Nem az a pöccre mennek a menükben a váltások ahogy mondjuk az új telómnál. Mondjuk gyengébb is ez a tab meg nagyobb a felbontása is. Ettől még jobban örültem volna ha a menükben mászkálás picit folyamatosabb és nem érzek röccenést rajta. Persze nem azt mondom hogy tragikusan lassú csak érződik picit. Böngészni pár percet próbáltam vele de annak a sebességével nem volt gondom. A kedvenc játékom rendesen megy rajta.
Legújabb antutu "csak" 28599 pontot hoz szóval amivel marketingelik 40000+ os pontszám az nem tűnik valósnak. hacsaknem persze valami régi verzióra értik ahol nagyon máshogy pontoztak még. Meglátjuk hogy elég lesz e a többi használt játékhoz amit szeretek.Egyelőre ennyi aztán ha van igény írok még róla. Sim kártya még nincs benne de valszeg egy digis mobilnetet rakok bele hamarosan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- E-roller topik
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Rap, Hip-hop 90'
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged