- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Argos: PH!arckép
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
Hali
Ma érkezett meg a CUBE TALK9X u65gt tabletem és gondoltam az első benyomást leírom nektek.
Még csak kb 1 órája nyomkodom. Pandától rendeltem happy hourban Júni 8.án. Amint jött az sms hogy vámolják rögtön aznap elküldtem nekik a kért dolgokat szóval elvileg a legrövidebb érkezési idő ennyi volt.
Sértetlenül megérkezett a tablet. Kijelző érzékenységéről olvastam máshol, hogy valamelyik csak erős nyomásra érzékeli a nyomkodást, de ennél semmi ilyen jelét nem láttam. Ugyanúgy érzékeli mint a másik tabom vagy telóm. Most este kapcsoltam be így a fényerőről korai nyilatkozni, de minimum fényerőn sem zavaró a szememnek, ami nem jellemző nálam, mert én a fényes kijelzőt szeretem, amikor vakít. Holnap napsütésben kíváncsi leszek mennyire leszek elégedett vele, de egyelőre jónak tűnik.
Rootolva nincs a tab, de majd keresek hozzá. Ami meglepett hogy szedett le rendszerfrissítést valami wifivel kapcsolatost. Eddig egy kínai kütyüm sem töltött le autómatikusan semmilyen frissítést, szóval pozitív ez nekem(újraindította a tabot és szépen megcsinálta. magyar nyelvet kicsit töri a frissító program de rájöttem mit akart).
A rendszert picit döcögösnek érzem. Nem az a pöccre mennek a menükben a váltások ahogy mondjuk az új telómnál. Mondjuk gyengébb is ez a tab meg nagyobb a felbontása is. Ettől még jobban örültem volna ha a menükben mászkálás picit folyamatosabb és nem érzek röccenést rajta. Persze nem azt mondom hogy tragikusan lassú csak érződik picit. Böngészni pár percet próbáltam vele de annak a sebességével nem volt gondom. A kedvenc játékom rendesen megy rajta.
Legújabb antutu "csak" 28599 pontot hoz szóval amivel marketingelik 40000+ os pontszám az nem tűnik valósnak. hacsaknem persze valami régi verzióra értik ahol nagyon máshogy pontoztak még. Meglátjuk hogy elég lesz e a többi használt játékhoz amit szeretek.Egyelőre ennyi aztán ha van igény írok még róla. Sim kártya még nincs benne de valszeg egy digis mobilnetet rakok bele hamarosan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest