Új hozzászólás Aktív témák

• ityam

őstag

Hali

Ma érkezett meg a CUBE TALK9X u65gt tabletem és gondoltam az első benyomást leírom nektek.
    Még csak kb 1 órája nyomkodom. Pandától rendeltem happy hourban Júni 8.án. Amint jött az sms hogy vámolják rögtön aznap elküldtem nekik a kért dolgokat szóval elvileg a legrövidebb érkezési idő ennyi volt.
    Sértetlenül megérkezett a tablet. Kijelző érzékenységéről olvastam máshol, hogy valamelyik csak erős nyomásra érzékeli a nyomkodást, de ennél semmi ilyen jelét nem láttam. Ugyanúgy érzékeli mint a másik tabom vagy telóm. Most este kapcsoltam be így a fényerőről korai nyilatkozni, de minimum fényerőn sem zavaró a szememnek, ami nem jellemző nálam, mert én a fényes kijelzőt szeretem, amikor vakít. Holnap napsütésben kíváncsi leszek mennyire leszek elégedett vele, de egyelőre jónak tűnik.
    Rootolva nincs a tab, de majd keresek hozzá. Ami meglepett hogy szedett le rendszerfrissítést valami wifivel kapcsolatost. Eddig egy kínai kütyüm sem töltött le autómatikusan semmilyen frissítést, szóval pozitív ez nekem(újraindította a tabot és szépen megcsinálta. magyar nyelvet kicsit töri a frissító program de rájöttem mit akart).
    A rendszert picit döcögösnek érzem. Nem az a pöccre mennek a menükben a váltások ahogy mondjuk az új telómnál. Mondjuk gyengébb is ez a tab meg nagyobb a felbontása is. Ettől még jobban örültem volna ha a menükben mászkálás picit folyamatosabb és nem érzek röccenést rajta. Persze nem azt mondom hogy tragikusan lassú csak érződik picit. Böngészni pár percet próbáltam vele de annak a sebességével nem volt gondom. A kedvenc játékom rendesen megy rajta.
    Legújabb antutu "csak" 28599 pontot hoz szóval amivel marketingelik 40000+ os pontszám az nem tűnik valósnak. hacsaknem persze valami régi verzióra értik ahol nagyon máshogy pontoztak még. Meglátjuk hogy elég lesz e a többi használt játékhoz amit szeretek.

Egyelőre ennyi aztán ha van igény írok még róla. Sim kártya még nincs benne de valszeg egy digis mobilnetet rakok bele hamarosan.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés