Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: EAGET S600 - 1TB-os SSD - Aliexpressről kihagyhatatlan áron!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
<>jana<>
senior tag
Sziasztok! Egy barátom hozott egy tabletet , amit a 11 éves kislánya sikeresen lezárt és nem tud belépni. Túl sok minta rajzolás lépjen be Google fiókjával. Így indul az android. Nem fogadja el az email címét sem és a jelszavát sem valamiért. Webes felületen be tud lépni. Gondoltam egy master reset segít majd, de nem tudom hogyan lépjek be. Általában hangerő le fel vagy együtt a kettő és bekapcsoló gomb szokott lenni. Ritkán a próbálkozásokra megjelenik egy fekvő android robot nyitott ajtóval és benne egy piros felkiáltójel. De még erre sem jöttem rá hogyan jön elő. Szinte semmit nem tudunk a gépről, mert a fiától kapta aki Torontóban lakik és ott kapta egy USAGC nevü hivataltól. Amire rájöttem hogy egy rockpad d8 nevü tablet [link] De sem a gyártóját sem manualt nem találok hozzá. valószínűnek tartom, hogy az android sérült mert indítás után sok hiba üzenetet is kiír. Van 5letetek hogyan és milyen romot tudnák feltölteni rá, vagy esetleg hogyan lehet resetelni a gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Silver - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 5300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- HP 65W töltő eladó
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Dr.NX