- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
<>jana<>
senior tag
Sziasztok! Egy barátom hozott egy tabletet , amit a 11 éves kislánya sikeresen lezárt és nem tud belépni. Túl sok minta rajzolás lépjen be Google fiókjával. Így indul az android. Nem fogadja el az email címét sem és a jelszavát sem valamiért. Webes felületen be tud lépni. Gondoltam egy master reset segít majd, de nem tudom hogyan lépjek be. Általában hangerő le fel vagy együtt a kettő és bekapcsoló gomb szokott lenni. Ritkán a próbálkozásokra megjelenik egy fekvő android robot nyitott ajtóval és benne egy piros felkiáltójel. De még erre sem jöttem rá hogyan jön elő. Szinte semmit nem tudunk a gépről, mert a fiától kapta aki Torontóban lakik és ott kapta egy USAGC nevü hivataltól. Amire rájöttem hogy egy rockpad d8 nevü tablet [link] De sem a gyártóját sem manualt nem találok hozzá. valószínűnek tartom, hogy az android sérült mert indítás után sok hiba üzenetet is kiír. Van 5letetek hogyan és milyen romot tudnák feltölteni rá, vagy esetleg hogyan lehet resetelni a gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (241)
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 3.gen 11" WiFi / 128GB / Silver (237)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (240)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- AMD GAMER Setup! Rèszletre is!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest