Hirdetés
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
tepizoli
tag
Sziasztok! Vettem a páromnak pénteken egy Overmax Solution 7+ típusú tabletet. Történt egy furcsaság amikor a nap végén fel akartuk tölteni. A hálozati töltöt bedugva az Overmax felirat villogott a kijelzön mint bekapcsoláskor. És ez ment egyfolytában. A töltöt kihuzva megprobáltam bedugni a telefonomba ami ugyanugy mikro usb-s. A telefon kiirta hogy huzzam ki a töltöt mert a feszültség nem megfelelő. Pedig 5volt az 5 volt. Legalábbis annak kéne lennie. Az Overmax töltöje 2,5 Amperes. Ezután a telom töltöjével töltöttem de az csak 1 Ampert tud szolgáltatni és látszolag ment a töltés au akkumulátor jel szerint de 2 óra után is 1% -on ált. Ekkor felkészülve arra hogy ugyis vissza kell vinni mert garis ujra megprobáltam feltölteni az eredeti töltövel csak most az volt a külömbség hogy hogy a tablet nem volt teljesen kimerülve már mert azért a telefontöltő kicsit töltötte. És igy rendben kinézőnek ment a töltés és nem egész 1 óra alatt azt mutatja hogy tele az aksi. A kérdésem az hogy teljesen rendben van e az hogyha kimerül teljesen és ugy dugod be a töltöt akkor villog az Overmax felirat mert amugy ha van az aksiban és ugy dugod be és ki van kapcsolva akkor egy aksi jel jelenik meg amiben megy egy zöls sáv. Szerintem ez a természetes állapot. Valamint ha valakinek van ilyen készüléke meg tudná mondani hogyha teljesen ki van merülve akkor mennyi idő a teljes feltöltés? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eladó iPad 10.9 (2022)
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Eladó egy hibátlan szép állapotú Apple A2602 9. gen. Ipad 64GB
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest