Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tepizoli

tag

Sziasztok! Vettem a páromnak pénteken egy Overmax Solution 7+ típusú tabletet. Történt egy furcsaság amikor a nap végén fel akartuk tölteni. A hálozati töltöt bedugva az Overmax felirat villogott a kijelzön mint bekapcsoláskor. És ez ment egyfolytában. A töltöt kihuzva megprobáltam bedugni a telefonomba ami ugyanugy mikro usb-s. A telefon kiirta hogy huzzam ki a töltöt mert a feszültség nem megfelelő. Pedig 5volt az 5 volt. Legalábbis annak kéne lennie. Az Overmax töltöje 2,5 Amperes. Ezután a telom töltöjével töltöttem de az csak 1 Ampert tud szolgáltatni és látszolag ment a töltés au akkumulátor jel szerint de 2 óra után is 1% -on ált. Ekkor felkészülve arra hogy ugyis vissza kell vinni mert garis ujra megprobáltam feltölteni az eredeti töltövel csak most az volt a külömbség hogy hogy a tablet nem volt teljesen kimerülve már mert azért a telefontöltő kicsit töltötte. És igy rendben kinézőnek ment a töltés és nem egész 1 óra alatt azt mutatja hogy tele az aksi. A kérdésem az hogy teljesen rendben van e az hogyha kimerül teljesen és ugy dugod be a töltöt akkor villog az Overmax felirat mert amugy ha van az aksiban és ugy dugod be és ki van kapcsolva akkor egy aksi jel jelenik meg amiben megy egy zöls sáv. Szerintem ez a természetes állapot. Valamint ha valakinek van ilyen készüléke meg tudná mondani hogyha teljesen ki van merülve akkor mennyi idő a teljes feltöltés? Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák