- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nutshell
csendes tag
válasz
tjb007 #43257 üzenetére
Én is tablet vásárlás előtt állok. A keretem 70E Ft. Itt a fórumon azt látom, hogy a legtöbbször ezt a hármast ajánljátok (ami az én igényeimnek is megfelelne): WayteQ xTAB-100qcr, Alcor Zest Q933R, Prestigio MultiPad 4 Quantum 9.7
DE egyben sok helyről olvasom, hogy ezek nem annyira megbízható márkák. Teljesen el vagyok bizonytalanodva! Körülnéztem hát a nevesebb gyártók új és refurbished termékei között, de azok kivétel nélkül 7"-es masinák. A szemem miatt viszont minimum 8"-eset szeretnék.Egy szó, mint száz az a sok betegség, amikkel az előbbi három gyártó gépeit illetik mennyire valósak, orvosolhatóak szoftveresen? Hosszú munka volt összeszednem ennyi pénzt és nem akarom az ablakon kidobni olyan gépre, amivel csak szívok, mert legalább három évre venném. Köszi előre is a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hobby elektronika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Linux kezdőknek
- Opel topik
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- Apple iPad mini 7 2024 128GB a17 PRO Tablet!
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Asus 14 Zenbook UX425E FHD IPS i7-1165G7 4.7Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3108, 100% Akkumulátor
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest