Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- czundermák: Shikoku Henro #1 Költségek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sehol sincs bizonyítottan nagyobb meghibásodás sem az asrock esetén sem a 9800x3d prociknál. Több helyen kitárgyaltuk. Asrocknál átlagos a meghibásodások száma nagykereknél. (EU adat, nincs kizárva hogy USA-ba hibás sorozat került)
Az tény hogy van redditen gyűjtőoldal halott asrock és 9800x3d procikról de ezek még az 1%-ot sem érik el (van ezer? többszázezer laphoz képest) az eladott mennyiséghez képest. Valós hibaarány lapoknál AM5 esetén 10% alatti, MSI-ből több megy vissza mint Asrockból pedig semmi hír nincs MSI-s lapok hibájáról. Hozzáteszem csak EU adatokat néztem.Annyit tehetsz hogy frissíted a biost és ha esetleg tuningolni is akarsz akkor utánaolvasol mit hogyan, garancia meg amúgy is van ilyen értékű cuccokra.
Lehet venni nyugodtan Asrock-ot is csak használd friss biossal. 9800x3d meg bonyolultságából szerintem alapból nagyob hibaarányt fog adni mint egy gyengébb nem x3d proci. -
-
válasz
Hieronymus
üzenetére
Az asrock 2022-ben vált függetlenné az Asustól. Van még olyan hely a világban, ahova nem ért el még a hír.
Nem tudom, hogy ez hogy jön ide, de ráadásul az évszám sem stimmel, mivel 2012-ben adta el az ASUStek a Pegatronban lévő részesedését tudomásom szerint (a Pegatron volt az a cég, amelybe 2008-ban átszervezték az AsRock leányvállalatot).
-
-
Van Zen5 topic.
Van egy nagyon bő lére eresztett összefoglaló ott.De mivel lusta vagy a jelek szerint olvasni, röviden: nem kell agódnod, rakd össze, használd egészséggel.
A lényeg pedig: ne nézegess olyan forrásokat, amiket nem értesz vagy megbízhatatlanok.
-
Leginkább az ASRock lapok nyirbálják a 9800X3D-ket, más lapok esetében én nem hallottam a szokásosnál nagyobb meghibásodási arányról. Konkrét számok persze itt sincsenek, Redditen van elég sok beszámoló meghibásodásról, de hogy ez arányaiban mégis hogyan oszlik el, azt hivatalos infók hiányában nem tudni.
De ez téged úgysem érint, hisz ASUS lapod van, szóval szvsz felesleges aggódnod. Végső soron meg úgyis ott a 3 év garancia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS5 Pro+Sony Pulse 3D+Játék
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest