- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Argos: Szeretem az ecetfát
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
nagypasztor #40414 üzenetére
A kapacitív kijelzőhöz szánt stylusok mind nagy fejűek.
A vékony, ceruza-szerű heggyel rendelkező verziók a régi, rezisztív kijelzőhöz készült, amikor még nyomni kellett a panelt az érzékeléshez.
Ez utóbbi nem használható a kapacitív kijelzőkkel, egyszerűen nem érzékeli.
A hozzá való stylusok meg kb. olyan vastagon is fognak, mint amennyire gondolja az ember, az mondhatni semmilyen értelmes alkotásra nem megfelelő. Írni ténylegesen csak azokon a készülékeken lehet, amit ennek megfelelően készítettek fel, ezt a "sok" készüléket pedig fel is soroltam.Navon: otthonról valószínűleg sehogyan sem állítod meg azt, hogy az alaplap jó-e a készülékben. Mondanám, hogy beviszed a Navon szervizbe és ott megnézeted - bevizsgálási költségért - de szerintem annak az elb.szott márkának még szervize sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- MSI CYBORG 15 A13V
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged