Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!
Utolsó frissítés: 2026. április
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk a számodra legmegfelelőbb táblagép kiválasztásában, a hozzászólásod mindenképpen tartalmazza az alábbi kérdésekre a választ:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-9", 10-11", 12-13" vagy 14"-nél nagyobb?
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj!)
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés (Netflix), rajzolás, böngészés, stb.)
■ Új vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Aliexpress, Banggood, stb.) is opció?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
atika88
senior tag
Tapasztalatból mondom: a csomagod kibontását (legyen az bármi, különösen hasonló esetekben mint ez!), dokumentumokkal, számlákkal együtt fel kell venned videóra! Aztán szépen lehet feljelentéssel fenyegetőzve egy levelet küldeni a videóval együtt a postának és az üzletnek is. Kapod is szépen egyből a kártérítést v. csere készüléket

-
sonaj0203
aktív tag
Nem ismerem ezt a céget, bár itt elég sokan emlegetik meg rendeltek is egy páran már onnan. Szerintem az van amit "z0d1AK" kolléga is írt. Elég, ha mondjuk 1000 megrendelésből spórolnak 1-en nekik már gondolom akkor is megérte. És gondolom külföldi céggel nem igen tudsz mit kezdeni. Fogyasztóvédelem vagy mi van ilyenkor???

Mert helyi postás, helyi cég, vagy helyi eladó tökét sem egyszerű elkapni, de külföldiét.

-
sonaj0203
aktív tag
Kitől jött és ki nem írta rá hogy törékeny, sőt csomagnál van olyan, hogy érték megjelölés, szerintem az fizessen aki így adta/adatta postára.
sajnáljuk amúgy 
Együtt érző vagyok, mert én is postai csomagküldéssel készülök vásárolni hamarost egy Koobe S7 Easy-t. Remélem nem járok így

-
monti0222w
addikt
Szia kérdéseidre válaszolva, reggel lehúztam a töltőről 100% du.mikor haza értem bekapcsolva 98% -t mutatott. A külső hangszorója kihangósítva jó joutube jól hallható fülessel még nem probáltam, de nem hiszem hogy gáz lenne ha kihangósítva jó!
Nekem csilibácsi álltal jött be .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fogyjunk le!
- OLED TV topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- További aktív témák...
- iPad Pro 12.9" M1 256GB 2021 - touchpad keyboard, pencil 2 - full, garancia (116)
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi 128GB Space Gray ! ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPad Pro 13" M4 256GB Wifi + Magic Keyboard
- iPad 11 128GB Wifi Újszerű/2027.08.03.Gar.Akku 100%/p4868
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE (2020) Oxford Grey 64GB
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Nothing Phone (1) / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- darkFlash ZR12 Darkstorm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Próbálj meg minden lehetőséget szerintem és nagyon gyorsan.

Dr.NX