Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- WireGuard VPN a mindennapokra
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Treff86
csendes tag
A Sencor 10.1 jó választás? Mi a különbség a 9.7hez képest? Az 20e-rel drágább....főleg filmnézésre használnám, játék, egyéb minimális...fő követelmény a minél hosszabb üzemidő és a szép kép. Utazni nem tervezek vele, max vonaton. Buherálni nem fogom, gyárilag normálisan működő gépet szeretnék.
Van más ilyen célra jó tablet 50-55, nagyon max 60e-ért?
Illetve igaz sokkal drágábban, de láttam 13.3as tableteket, yarvik és archos azt hiszem..ezekről van vkinek tapasztalata? 90e körül vannak, de azok már sztem abszolút kiváltanak egy netbookot vagy subnotebookot, legalábbis az én esetemben, így megfontolandó, de 10 colosért nem adok ennyit.
Köszönöm előre is a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
- Keresünk dokkolókat
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX