Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Real_Necro

    veterán

    válasz tjb007 #36791 üzenetére

    Wifivel nincs gond, jól be van lőve. Igazából nem nagyon ismerem sem az ismertebb márkákat, sem a kínai "noname"-et, kb fél-1 évvel ezelőtt egyik fórumtárs ajánlotta az Ainol Spark 9-et, aztán bementem az Ainol-os topicba és azt láttam még nem nagyon rendelt senki, kiforrottabb volt a Hero I. Eltelt pár hónap, visszanéztem topicba és már páran vettek Spark 9-et, de csak kb annyit tudok róla, hogy szép a kijelzője. Ja és persze be kell hozatni, így a gari már kérdéses.
    Közben jött a lehetőség a P3110-re, de kicsi lenne, így kerestem tovább. Wayteq után fogok szerintem majd még olvasni, mert nem ismerem még azokat a "gondokat", melyről itt említést tettek. Lehet azokkal is együtt tudnánk élni, főleg ha idővel javítva lesz és akkor meg is van a válasz. Persze a retina kijelző is eléggé vonz... így nézegetek.
    Nem sürgős a dolog, akár pár hónapot is ráér, de azt az időt azért nem azzal szeretném tölteni, hogy most mindegyik típus topicjában végigolvasom a többszáz (vagy ezer) hozzászólást. :B

    „Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés