Hirdetés
- potyautas: Vágyak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pribi
senior tag
Szia!
Én most keresek utazáshoz 10'-os tabot. Mégpedig azért, hogy a kocsiban a 2 gyerek 1 tabot tudjon használni. Az egyik játszik, a másik meg nézi. Oda, szerintem kicsi lenne egy 7-es. Most van egy Wayteq x-Tab100-as azzal megvennak, de van egy-két hibája ezért szeretnék egy másikat. Volt egy Conocorde, de az 3 alkalommal volt szervízben, utoljára pedig a pénzt adták vissza.
Kérdés: Szerintetek melyiket tabot érdemes megvenni?
Kritériumok:
-10 colos
- 3g-re nincs szükség /ezért is sajnálom, hogy az új wayteqben lesz, nekem csak árnövelő tényező/
- IPS panel /lehetőleg/
- max 65kKöszi: Pribi
PÜ ment
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest