Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
Kis iránymutatásra lenne szükségem a szakiktól.
Elkezdtem tableteket nézegetni és lassan körvonalazódik mit szeretnék:
-otthoni, főleg netezős tábla, keveset hurcolva (tömegközlekedésen biztos nem, esetleg vonaton, távolsági buszon), filmnézés (HDMI kimenet fontos!), minimális játék.
Így arra jutottam, hogy a legkényelmesebb méret az a 7,9" lenne, 4:3-as képaránnyal (netezés miatt szerintem ez jobb). Gyakorlatilag Androidos Ipad Mini klónt keresnék. Tudom, Kínából rengeteg lehetőség van, de az itthon kaphatóak között azért nincs olyan nagy választék.
Árban nem szeretnék túl sokat rászánni, páromnak is, nekem is van viszonylag jobb mobilja, tényleg csak főleg otthon lenne használva. Tehát max 50k körül.
Elvárások:
-Gyors, akadásmentes működés (a lag a halálom
)
-HDMI kimenet
-IPS képernyő
-normális összeszerelési minőségAz Acer Iconia Tab A1-810 minden szempontból jónak tűnik, de ki tudja mikor és mennyiért ér ide.
Az itthon kapható márkák között (Myaudio-bár róluk csak rosszat hallottam, Prestigio, Concorde, Wayteq, vagy bármi ami kimaradt) találok hasonlót?(ha a WayteQ xTAB-100dci jó áron érkezik akkor lehet mégis bevállalom a 10"-t is)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- World of Warships
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Yettel topik
- Formula-1
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- IPAD AIR 5 ( M1 )64GB WIFI+CELLULAR (5G ) , KÉK, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Honor Pad 10 5G + Smart Keyboard (12,1" / 8 mag / 8GB RAM / 256GB / Space Grey)
- Ipad (7. gen.2020.) 10.2", 32Gb/3 hó. garancia
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- iPad Pro M2 11" hibátlan dobozos 2026.11.22. iStyle jótállás
- NVIDIA Quadro P5000 GPU 16GB GDDR5X memóriával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
)
Dr.NX