- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
Kis iránymutatásra lenne szükségem a szakiktól.
Elkezdtem tableteket nézegetni és lassan körvonalazódik mit szeretnék:
-otthoni, főleg netezős tábla, keveset hurcolva (tömegközlekedésen biztos nem, esetleg vonaton, távolsági buszon), filmnézés (HDMI kimenet fontos!), minimális játék.
Így arra jutottam, hogy a legkényelmesebb méret az a 7,9" lenne, 4:3-as képaránnyal (netezés miatt szerintem ez jobb). Gyakorlatilag Androidos Ipad Mini klónt keresnék. Tudom, Kínából rengeteg lehetőség van, de az itthon kaphatóak között azért nincs olyan nagy választék.
Árban nem szeretnék túl sokat rászánni, páromnak is, nekem is van viszonylag jobb mobilja, tényleg csak főleg otthon lenne használva. Tehát max 50k körül.
Elvárások:
-Gyors, akadásmentes működés (a lag a halálom)
-HDMI kimenet
-IPS képernyő
-normális összeszerelési minőségAz Acer Iconia Tab A1-810 minden szempontból jónak tűnik, de ki tudja mikor és mennyiért ér ide.
Az itthon kapható márkák között (Myaudio-bár róluk csak rosszat hallottam, Prestigio, Concorde, Wayteq, vagy bármi ami kimaradt) találok hasonlót?(ha a WayteQ xTAB-100dci jó áron érkezik akkor lehet mégis bevállalom a 10"-t is)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Új - Apple iPad Pro 13 2024 M4 Wi-Fi + Cellular 256GB Space Black - Bontatlan
- iPad Pro 11 3rd gen 128 Gb Wifi + Cellular Space Gray
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest