Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
tjb007 #34335 üzenetére
Valószínűleg így van. Csak azt hittem hogy olyan szemlélettel állok szemben amit sokszor megtapasztalni fórumokon (márka dícsérete és elvakultság
)
Nem is csak az a baj hogy nekem tetszik, hanem az zavar hogy a gyártók ezen spórolnak. A samsung új procija vidáman vinné a full hd kijelzőt, de akkor kicsit kisebb lenne a haszon. Egyébként az eladók akik odajöttek először azt mondták, hogy ugyanaz a kijelző van mindben, és mondtam hogy nem akkor ők is megnézegették és egyöntetűen azt mondták hogy valóban láthatóan szebb ha veszi valaki a fáradtságot a hsonlításra. Játékoknál pláne egyértelmű. Végükl is egyszerű otthon pc-n is megnézni egy játékot a két felbontásban. Ég és föld. Nekm legalábbis, ahogy írtad is. Sajnos a Myaudio elérhetősége munkanapokra korlátozódik (érthetően).
Bele szabad vágni egy olyan kütyübe (916QR - ha lesz még), vagy csak szívok majd vele mint sokan?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Apple Watch
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Xbox Series X|S
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 LTE Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- Apple Ipad 4 - GSM - Cellular - Silver
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest