- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Őskoczka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- gerner1
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
vertigojames
tag
Sziasztok,
Rég jártam már erre, de mivel ismét tabokat tesztelgetek, ezért gondoltam benézek. Tegnap jött meg a Pipo M8 3G-s verziója, és a Pipo M9-em is (ami már 4 magos Rockchip procival van felvértezve).
Elsőre mindkét gép elég korrekt. Kicsit talán az M9 rendszere még instabilabb. Sikerült is már kifagyasztani, illetve fura hogy míg az M8-on simán fut a Real Racing 3, addig az M9-en kicsit (tényleg éppenhogy) szaggat...
Remélem az új firmware amit most rakott fel a pipo megoldja a problémákat. A böngészés viszont hiper gyors, és nem kell kilőni a futó folyamatokat, mert egyáltalán nem lassul. Sőt, kegyetlenül gyors (ahogy azt el is vártam a korábbi Rockchipes tapasztalataim alapján...).
Az M8 viszont nagyon szuper kiforrott darab, ami teljesen stabilan megy. Nekem bejön, hogy nem a szokásos lekerekített sarkú téglalap formavilága van, hanem a Sony designra hajazó elkeskenyedő szögletes megoldás. Ja, és a frontra került két hangszóró külön jó pont...
Mindkét készülék nagyon jól össze van rakva. A kijelző, és az anyaghasználat is kicsit drágább kategóriába is elférne...
Elsőre ennyi. Hamarosan írok bővebb tesztet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- Parkside szerszám kibeszélő
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
- Battlefield 2042
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 2021 11" 3.Gen 128GB Space Gray
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- iPad Air 3rd Gen 2019 (Wi-Fi+Cellular 64GB Space Gray)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest