Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vertigojames

tag

Sziasztok,
    Rég jártam már erre, de mivel ismét tabokat tesztelgetek, ezért gondoltam benézek. Tegnap jött meg a Pipo M8 3G-s verziója, és a Pipo M9-em is (ami már 4 magos Rockchip procival van felvértezve).
    Elsőre mindkét gép elég korrekt. Kicsit talán az M9 rendszere még instabilabb. Sikerült is már kifagyasztani, illetve fura hogy míg az M8-on simán fut a Real Racing 3, addig az M9-en kicsit (tényleg éppenhogy) szaggat...
    Remélem az új firmware amit most rakott fel a pipo megoldja a problémákat. A böngészés viszont hiper gyors, és nem kell kilőni a futó folyamatokat, mert egyáltalán nem lassul. Sőt, kegyetlenül gyors (ahogy azt el is vártam a korábbi Rockchipes tapasztalataim alapján...).
    Az M8 viszont nagyon szuper kiforrott darab, ami teljesen stabilan megy. Nekem bejön, hogy nem a szokásos lekerekített sarkú téglalap formavilága van, hanem a Sony designra hajazó elkeskenyedő szögletes megoldás. Ja, és a frontra került két hangszóró külön jó pont...
    Mindkét készülék nagyon jól össze van rakva. A kijelző, és az anyaghasználat is kicsit drágább kategóriába is elférne...
    Elsőre ennyi. Hamarosan írok bővebb tesztet...

Új hozzászólás Aktív témák