- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
zSSeli
tag
Sziasztok!
Mázlim volt, nekem is megjött még karácsony előtt a Concorde tab PLAY. Nagyon szuper kis taba kifejlző lefelé van csúszva 2-3 pixelnyit de totál nem érdekel mert általában am is fekvő helyzetben használom, ami picit zavart, hogy bal oldalt nem tökéletes az illesztés, van fél mm-es holtjáték a káva és a perem közt. Ha cseréltetni akartam volna nem ér ide karira + buktam volna egy 5-öst a mobile mastercard miatt. Használatra nagyon gyors, imádom. Kijelzője nagyon szép (úgy is, hogy rajta van a szállítási képernyővédő fólia meg az alatt még 1 képernyővédő fólia...
) Minden játék hasít, hd filmek, minden nagyon jó és gyors. Wifivel nettó 5 órát minimum bírja, tegnap reggel 8tól este 10ig ment a gép, úgy hogy 45 perc játék, 5 óra aktív wifi. Kiváncsi vagyok a következő fél évben milyen gépek fognak kijönni, ha az elmúlt 2 hónapban ilyenek jöttek már ki..
Akinek valami kérdése van a play-jel kapcsolatban szívesen válaszolok
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3314, 94% Akkumulátor
- LG 29WP60G-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 1ms - AMD FreeSync - HDR10
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest