- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csygusz
tag
válasz
kovacspityu2 #25818 üzenetére
A lenyitható résznél két gumis "rudacska" tartja az ajtót. Az maximum kicsúszik a helyéről, ha meg van tépve, de azt seperc alatt vissza lehet akasztani. Szerintem annyira nem gagyi, hogy szétessen. Igaz én még csak 2 hete használom a gépet, de nem vettem észre semmi olyan problémát, ami gondot okozott volna.
Ha játszani nem akarsz rajt, akkor nagyon szuper gép az N101. Játéknál nekem ott volt problémám vele pl. amikor telepítettem a NFS Shiftet, indítottam, és a textúrákat nem töltötte be helyesen. Ezt a hibát nem értem, és még az orvoslására sem jöttem rá :S
A hangszórója nem rossz, viszont skypeolás közben többen panaszkodtak nekem arra, hogy sistergő hangot hallanak. Erre a problémára viszont elsőosztályú megoldás a fülhallgató. Azzal egyszerre megszűnik a probléma. Wifi minőségre annyit tudok mondani, hogy olyan mint egy laptop-é. Szóval a DV7es HP-m wifije sem jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- szinte új Apple Pencil C (USB C) garancia
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- HP 440 G9 /I3-1215U/4GB/ Esztétikai hibás és kijelző hibás
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest