- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
rpeter
csendes tag
Oké abbahagytam az offolást, mindenki olyat vesz, amilyet szeretne, az árakban mondtam, hogy lusta vagyok keresni és mivel van mobilnetem amitől semmiért nem válnék meg, plusz tetheringem, nekem nem kell a 3g modem. Értesítést, e-mailt meg tudom nézni telóról, ha gyorsan kell válaszolni, akkor swiftkey-el írok, ha hosszan gépelek annyit még kibírok, míg hazaérek.
Sose állítottam, hogy nincs mobilnetre igény, csak azt mobilhoz kötik a legtöbben. Pont ahogy elküldtem eszembe is jutott, hogy azért a lefedettség is elég gyászos néhány helyen és szolgáltatónál (pl a bicske-tatabánya vonalon már az edge is nagy öröm).
De tényleg egy annyira igényfüggő kérdés ez, hogy nincs értelme rajta vitázni, mindenki válasszon magának megfelelőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TP-LINK routerek
- Tőzsde és gazdaság
- Kuponkunyeráló
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S10 FE / TAB S11 (Ultra) - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Samsung Galaxy Tab A9 8/128 GB Újszerű Dobozos Garanciás 2027-ig
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest