Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• szilchi

őstag

Lol..valaki linkelt régebben egy videót,hogy hogyan készülnek ezek a tabletek.Abban volt,hogy tesztként egy videóklippet lejátszanak rajta.Most nézem pont az a klipp az én gépemen is rajta van :).Szóval nekem alaposan tesztelt gépem van :U

A gép amúgy nagyon jó.És tényleg gyárilag rootolt.Az akksija nem világbajnok,sztem 4-5 óra max.De az sem rossz.A kijelzőjére írták,hogy max. fényerőn sem túl világos.Hát ez sajnos igaz,bár annyira nem zavaró.Elég gyorsnak tűnik,pedig csak 512 MB Ram van benne.Visszaemlékezve tavaly az Xpad70-em sem volt gyorsabb,pedig azon nem is ICS ment,hanem GB.És az is 512-es.A gép nem nyekereg,pedig full műanyag.Visznont kapott egy extra világítást.Az Icoo felirattól balra van valami led,ami bekapcsolás után világít.Mondjuk így sötétben kikapcsolt képernyővel is megtalálom a gépet :).Írták,hogy gyenge a Wifi néhány példánynál.Nekem eddig semmi gond nincs vele,nem dobott le soha és gyorsan megtalálja az összes lehetséges kapcsolatot.Igaz eddig csak a router szobájában néztem.A speedtest is hozza a netem 10 Mbit-es sebességét.Most másolok fel pár zenét és videót,hogy megnézzem a multimédiás képességeit.Az "alap" játékokat feltettem rá,azok tökéletesen mennek.Meg nézek pár widget-et meg pár hasznos appot.

Új hozzászólás Aktív témák