- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilchi
őstag
Lol..valaki linkelt régebben egy videót,hogy hogyan készülnek ezek a tabletek.Abban volt,hogy tesztként egy videóklippet lejátszanak rajta.Most nézem pont az a klipp az én gépemen is rajta van
.Szóval nekem alaposan tesztelt gépem van
A gép amúgy nagyon jó.És tényleg gyárilag rootolt.Az akksija nem világbajnok,sztem 4-5 óra max.De az sem rossz.A kijelzőjére írták,hogy max. fényerőn sem túl világos.Hát ez sajnos igaz,bár annyira nem zavaró.Elég gyorsnak tűnik,pedig csak 512 MB Ram van benne.Visszaemlékezve tavaly az Xpad70-em sem volt gyorsabb,pedig azon nem is ICS ment,hanem GB.És az is 512-es.A gép nem nyekereg,pedig full műanyag.Visznont kapott egy extra világítást.Az Icoo felirattól balra van valami led,ami bekapcsolás után világít.Mondjuk így sötétben kikapcsolt képernyővel is megtalálom a gépet
.Írták,hogy gyenge a Wifi néhány példánynál.Nekem eddig semmi gond nincs vele,nem dobott le soha és gyorsan megtalálja az összes lehetséges kapcsolatot.Igaz eddig csak a router szobájában néztem.A speedtest is hozza a netem 10 Mbit-es sebességét.Most másolok fel pár zenét és videót,hogy megnézzem a multimédiás képességeit.Az "alap" játékokat feltettem rá,azok tökéletesen mennek.Meg nézek pár widget-et meg pár hasznos appot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 11 3rd gen 128 Gb Wifi + Cellular Space Gray
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Eladó egy hibátlan szép állapotú Apple A2602 9. gen. Ipad 64GB
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest