Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilchi
őstag
válasz
mipityu #16774 üzenetére
Hát még én..főleg annak örültem,mikor ma délelőtt a postás gyerekei kórusban kiabáltak az ablakom előtt,hogy "Csomagot hoztunk!!"...Szerencsére pont éjjeles vagyok és aludtam.
De legalább megvan.Ja és ezt rendeltem,ICOO D50 Lite A13,egy úgymond belépőszintű gép.De nagyon jó,már nézegetem közben.Majd csak valami tokot kell néznem neki.A töltője 5V/2A-es,akkor ezzel talán nem lesz gond ha esetleg töltés alatt akarom használni.Ja és erre hogy tudom majd esetleg ráeszkábálni a külső 3G-s modemet?Nem találtam OTG adaptert,csak az USB kábelt.Nem is írják tartozékként.A 3G modem támogatást igen.
Ja és a dobozon az volt,hogy "Office Supply--15 $".Mondjuk a külső doboz állapotából kiindulva úgy is bántak vele.Úgy nézett ki,mintha ültek volna rajta.De szerencsére a gép doboza ép volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Battlefield 6
- Beköszöntött az űrinternet kora
- PlayStation 5
- Motoros topic
- Filmvilág
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- További aktív témák...
- Ipad Pro 6th Gen. M2 12.9 Wifi + Cellular
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Silver - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Apple iPad Air 11.0" M3 128GB Wi-Fi (Space Gray)
- Szép állapot!! Apple iPad (9. generáció) 64 GB A2604 Wi-Fi + Cellural
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3752, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest