- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Mechanikus eszkozoknel biztosan igazad van.
Elektronikus taroloknal nem lennek errol meggyozodve.
1, amikor veszek 1 adat Flash-t, vagy egy MCU-t, ott tuti, hogy a 2kbyte az 2048 Byte, az 512MByte meg 536870912 Byte.
2, A csip gyartoknak nem hiszem, hogy megerne ez a par negyzetmikrometer wafer.... bar ne adjunk nekik "rossz" otleteket.
3, A telefonom nem kezdtem berhelni, de a Pendrive-om bedjugtam a gepbe. Azt irja a Windows a 16GB-os Cruzer blade-re, hogy Capacity:16,000,204,800 bytes 14,9GB, ami termeszetesen a megformazott meghajto, tehat a mar FAT32-re megformazott meghajto is tobb, mint amit te elore vetitettel. Marpedig a hattertaraknak van egy csomo overhead-je!Miutan ilyen faszan szetoffoltam a topikot, inkabb elmegyek aludni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest