- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somacsek
csendes tag
Sziasztok!
Érdekelne, hogy a Concorde 9,7 IPS mekkora frekin megy. A POV-ra ugye az vagyon írva, hogy "up to 1,2Ghz". A tesztprogramok szerint gyárilag 60 és 1008 Mhz között megy a gép. Na, én megpörgettem a no-frills CPU controll nevű cuccal. Hát, elindul 1,2 Ghz-en, de instabil, tesztekbe belefagy, rebootol. Végül 48 és 1104 Mhz lett, amin nincs fagyás. Érzetre talán picit gyorsult, ritkábban röccen meg használat közben, de jelentősnek nem nevezném a változást. Akkuidőt nem tudom, hogyan befolyásolja, majd figyelem.
Nézem, miket írtok a billentyűzet csatolásról, de én pl. közepesen hosszú szöveget is szívesen írok a tableten, elég kényelmes, nagyon gyorsan lehet pötyögni. Persze szakdolit nem írnék rajta, de hogy meg nem formáznám, az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- 8 magos 8 colos Sim kártyás Lenovo Tablet(M8 4.gen)
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S8 5G (128GB) 1 ÉV Garancia!
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- MacBook Pro 16 i7-9750H 32GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Eladó egy XMG P406 laptop
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest