- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
Mittu88 #12959 üzenetére
Concorde Tab 10.1
Ez nem IPS, de legalabb megkapod otthon, supporttal, meg garanciaval, meg azonnal ott van a kezedben, ha kifizeted.Ha kiegyezel kisebb geppel, akkor azert van sok lehetoseg, meg olcsobbak is. Ha tudsz hozzatenni, ahoz az arhoz, akkor meg vegtelen a lehetosegek szama.
(#12962) Frederic
Ilyeneket olvastam en is, ezert nem vettem olyat. Pedig szep az a telefon. Most Motorola Atrix 4G-m van. Nem volt draga, (2 ev huseggel vettem,) es teszi a dolgat. (Nekem az SGS2 nem jott be.) A launcher cseren kivul semmit nem csinaltam. Kell az 1G RAM, de ez a telefon.. .nagyon gyors! Sajnos, mindig ezt nyomkodom, amikor tabletet nezni megyek. Hat.. a Yarvikt, meg ilyesmik ez utan... gagyik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest