- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
Hol gondoltam a ZT-180-ra?
2.2 esetén érhető el az, hogy memóriakártyára telepítsd az alkalmazásokat, és ne a készülék ROM-jára. 2.1, és korábbi verziónál ez nem érhető el alapból, csak az App2SD programmal, amihez viszont root kell. A kínai csodákat viszont általában nem igazán lehet, ha csak nem fejlesztettek rá arra is.
-
z0d1AK
nagyúr
A Multitouch érdekességével szerintem ki is lőve a kapacitív kijelző, bár ahogy látom, van, ahol még használható is valamennyire.
2.2 igazából felesleges rá. Flash tartalommal a proci nem hiszem, hogy nagyon megbíikózik majd.
Így meg akkor annyi előnye marad, hogy tudsz 2.2-vel memória kártyára is telepíteni, 2.1-el meg nem. Ennyi. -
z0d1AK
nagyúr
Amúgy meg azt egyszerű megtudni, hogy milyen verzió van rajta.
Settings->About Phone->Firmware version -
z0d1AK
nagyúr
-
Meteor2
csendes tag
Rákérdeztem az eladótól... mit válaszolt? Elkezdett hablatyolni a Google fordítóval.. Beszélt össze vissza, hogy: "Az iPhone kapható új, vele kiegészítővel belsejébe doboz, ez benne van a
Egy év nemzetközi garancia.Ez nyitva jogilag gyárból, működik minden üzemi hálózat működik az összes sim-ben"
Hát, tényleg csaló... ez ma már a 2., akivel találkoztam. (Az első iPadot árult 200euróért.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest