- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
válasz
JANI666 #1520 üzenetére
Az lényegtelen, hogy milyen klienst használsz egyik ill másik gépen, ha tableten fringről eszközölsz hívást, azt tudja a másik gép skypeja fogadni.Én is szoktam wifin hazatelefonálni fring segítségével az e51ről úgy,hogy a telefonon a fring "skype"üzemmódra van állítva, itthon meg a család a számítógép előtt figyel skypeon.
-
Balinov
titán
válasz
JANI666 #1365 üzenetére
Udv,
szerintem megoldhato ez androiddal. Gondolom a kamerak egy pc-re vannak csatlakoztatva, igy ha igazam van, akkor pl. egy Ustream-es megoldassal tudod kuldeni akar privat csatornan is a videostreamet, amit a tableten 3G/WIFI-n a nativ Ustream-es klienssel akar folyamatosan is meg tudsz oldani.#
Link magarol az ustream-rol
bovebben a szoftveroldalrolaz ustream minosegerol: rendszersen nezek ustream-es sportkozvetiteseket, es ugy vettem eszre, hogy ahol normalis eszkoz rogzit/kuldi a streamet egy normalis savszelessegel (upload sebesseg szamit ez esetben) ott teljesen elfogadhato a stream sebessege/minosege.
Itt van egy pelda ra, London, Tower Bridge 24/7 webcam kepe
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
JANI666 #1129 üzenetére
Azért nem lehet sok helyen tapogatni, mert nincs is sok választék. Mit lehet most kapni? Samsung Galaxy Tab, mely egy-két helyen megtapogatható, Toshiba Folio, mely megint egy-két helyen van csak kirakva. Ezen kívül jelenleg készletről mit kapsz? Kínaiakat ugyebár nem hoznak be az országba, más meg nincs. Archos érkezik, ViewSonic érkezik, Bluethunder készül/érkezik, tehát nem nagyon van más.
iPad-et ne keress Magyarországon kiállítva. Hivatalosan nem forgalmazott készülék, minden üzlet, aki árulja, külföldről rendelni (bár ez nem teljesen igaz, a Motoker elkezdte forgalmazni őket a napokban). -
harry
veterán
válasz
JANI666 #1121 üzenetére
Szerintem itt Budapesten sem jobb a helyzet, mármint eleve kevés helyen árulnak még tableteket, kipróbálni meg főleg nem egyszerű feladat (nagyobb helyeken, pl. MediaM lehet vannak a drágábbakból, pl. Samu, iPad, de ez sem biztos - aztán ennyi, én legalábbis nem hallottam ilyesmiről).
-
z0d1AK
nagyúr
A Galaxy Tab teszt várható, még a héten publikálni akarom (emiatt késik majd a Surfer tesztje is, előbb ez akkor már). Magyarországon már megvásárolható, függetlenül, rablánc nélkül. Délután csináltam képet róluk.
Rakal: Steve Chipy-vel jó kapcsolatot ápolunk, több cuccot is kapott már tőlünk tesztre.
-
-
-
upszilon
őstag
Nekem majd akkor fog igazán bejönni ez a tablet dolog, amikor már olyan lesz tudásban mint egy jobb mostani netbook. Arra gondolok, hogy majd én telepíthetek rá Ubuntu linuxot, meg lesz benne 2GB RAM, stb. Szóval amolyan billentyűzet-rész nélküli csonka-netbook. És persze akkor, ha nem lesz drágább mint a netbook. Vajon miért nem ezzel a megoldással kezdték?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Konzol Screenshot
- MotoGP & WSBK
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged