Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#32010) do3om válasza Venyera7 (#32008) üzenetére


do3om
addikt

Ennyit nem fog esni a Ti ára az biztos. Az előzőnél is magasan mard, az más hogy annyira már nem érte meg. A ramban is várok eltérést pl a TI ugye 11Gb az egy szinten lévőre meg 8at várok, tehát ha sebbeségnen hozza is akkor is lesz a minimális plusz amiért az ára nem esik hirtelen 100e-et.

Az amd szerintem sem vághatna árat, főleg hogy hova amikor a gyártóikkal meg az eladókkal sem bírnak, beárazzák magoknak akkor is ha 100 dollárért kapnák 600-ra.
A kihozatalra én semmi javulást nem várok!
Egy csúcs VGA életciklusa rövid, itt már a fele lement, bárki is hogy várhatna javulást amikor már a következőre kéne készülnie, amennyit gyárt azt eladja hiába van kereslet 3x annyira, kevesek hozzá hogy ennek megfeleljenek, itt bizony látszik hogy nem ér oda ahova szeretne jutni, a nagyok közé. Jöhet itt a szöveg hogy de az Appel.... Kíváncsi lennék hogy ők is így tervezték e, fél évvel a megjelenés után van termékük. Majd meglátjuk legközelebb is az AMD-re bízzák e magukat.Ugyan ez a gyártóknál is, mekkora veszteséget hozott most nekik a Vega, és nem mindegyiknél van NV kínálat, hogy ezt enyhítse.

Én valahogy így gondolom, de lehet tévedek. :R

Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.