Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
Igen azt tudom, hogy a Crimson -ból egy csomó ilyen dolog kikerült, tapasztaltam, rossz szájízzel.
De azt örömmel hallom, hogy ezek vissza kerülnek. Pont az nVidiánál vicces azt felemlegetni, hogy mert sok pénzbe kerül, mikor ők azért jóval több pénzből gazdálkodnak, mint az AMD. Tehát igazán összekaparhatnának, egy drivert, amiben vannak ilyen featurök. Azt már érzem, hogy ez nálam hosszútávon simán vízválasztó lesz és ha tényleg visszakerülnek a Crimson driverbe ezek a feature -ök, akkor úgy is vissza fogok térni AMD -re. Csak már nagyon kellett nekem valami, ami leváltja méltó módon az r9 290 -et.(#28395) jacint78
Ezek közül koránt sem mindegyik.
Van video gamma beállítás
Meg Dynamic Range
ColorEdge Enhancement
Noise Reduction
De-interlacing.Ennyi. Ezzel ki is fújt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Lexus, Toyota topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Notebook hibák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motoros topic
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De azt örömmel hallom, hogy ezek vissza kerülnek. Pont az nVidiánál vicces azt felemlegetni, hogy mert sok pénzbe kerül, mikor ők azért jóval több pénzből gazdálkodnak, mint az AMD. Tehát igazán összekaparhatnának, egy drivert, amiben vannak ilyen featurök. Azt már érzem, hogy ez nálam hosszútávon simán vízválasztó lesz és ha tényleg visszakerülnek a Crimson driverbe ezek a feature -ök, akkor úgy is vissza fogok térni AMD -re. Csak már nagyon kellett nekem valami, ami leváltja méltó módon az r9 290 -et.